TRR (Tycoon Railroad)

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Cam stationeaza lucrurile pe la TRR datorita unei investitii, care insa a meritat toti banii (camera video). Insa totusi am o intrebare... Decodorul asta http://www.jucarii.com.ro/produs.php?cod=te33 ar sustine GG1-le cu 2 motoarE?
 
@tyco
Se pare ca motoarele MEHANO, sunt mai mici consumatoare de curent decat alte modele. Intrebarea e interesanta, caci nu stiu pe nimeni sa fi digitalizat GG1.
Trebuie aflat consumul motoarelor , apoi citit in prospectul decodoarelor. Ocupa-te tu de prima problema si eu promit s-o rezolv pe a doua. ;-)
rally
 
Viaductul asta poate fi pus in panta? Nu ma refer daca poate fi pus pe o zona aflata in panta ci sa urce linia de pe el si implicit si viaductul. Nu stiu cum sa explic mai bine, sper ca ati inteles. Iata si viaductul. http://www.jucarii.com.ro/produs.php?cod=ccc20
 
In realitate viaduct in panta exista pe Oravita - Anina (Stiu sigur doara l-am filmat :) )
Eu eram curios daca se poate pune in panta acel viaduct noch :)
Poate mai incolo am sa pun si planul de la diorama micuta pe care o sa o incep (am ales traseul respectiv fiindca am aproape toate liniile necesare)
 
aham. Atunci e bine...cred ca merge.
Iata si planul, care este aproape in intregime furat, voi face doar mici modificari la el. Viaductul vine in spate, numarul 6.
http://home.wanadoo.nl/reinoud.kaasschieter/railway/layouts/hakone1.gif
 
O intrebare pentru cunoscatori. Oare se potriveste gara pe care o are LA cu remiza asta http://i157.photobucket.com/albums/t72/mpursu/P1050531_depou_lumini_rosii.jpg ? Am gasit la magazin la noi un set cu un peron, o remiza si un turn de control...desi parca mi-ar placea un turn de control peste 4 linii (nu stiu pe unde am vazut mai demult).
Am primit niste bani (plus banii care imi raman de pe biletele de tren pana la Brasov :| ) si imi cumpar cladiri. Numai ca nu vreau sa fac o adevarata brambureala de cladiri (sa se potriveasca macar putin)
 
Am vazut pe un anumit site de la kibri...insa nu stiu daca s-ar potrivi cu gara. Totusi am o intrebare....se pot pune 2 cabine de acar intr-o gara? Sa pun una peste 4 linii si inca una pe langa, in celalat capat? Ca stiu ca in unele gari exista cabina nr 1 si cabina nr 2 insa daca pot sa aiba design diferit nu stiu.
 
tot ce este de caramida rosie se potriveste,in general cladirile sunt cu arhitectura
germana asa ca nu vad de ce ar fi problema
daca vrei sa pui turn de control peste linii,la fiecare capat,poti pune,insa diferite
intre ele,in general este unul peste linii si altul langa linii
 
Deci iata ce m-am gandit. Voi folosi gara pe care o are si LA (sau surata mai micuta fara peron acoperit). Turnul de control este acesta. Pe langa ma gandeam sa adaug acest set(15101 - Auhagen). Oare se potriveste? As avea astfel 2 turnuri de control. Unul clasic, pe langa linii si unul peste 4 linii. Insa nu stiu daca arhitectura merge :) Daca toate merg bine saptamana viitoare ma apuc de cumparaturi :)
 
cel peste linii merge.uite o sugestie ptr celalalt:

http://www.reynaulds.com/kibri/temp.asp?item=9318
 
Din punct de vedere arhitectural, cum sa mai spus, nu sunt probleme dar pot aparea incompatibilitati din punct de vedere dimensional.

Dupa cum bine ai observat la caile noastre ferate turnurile de control, fie ca sunt amplasate langa linii sau peste linii sunt compatibile cu garile mari.

Pentru garile mici sunt suficiente doua cantoane, cate unul la fiecare capat al garii.

Cam cum ar arata turnul de control de la BUcuresti Nord sau Timisoara Nord amplasat in gara Ortisoara sau Vinga?