Visul lui Haky

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Nu este varianta romaneasca, este cea de fleischmann despre care ai vorbit tu. Se pot observa clar deflectoarele de fum caracteristice modelelor nemtesti, care nu sunt prezente sau sunt diferit la toate modelele romanesti.
Aceasta este varianta de la 230.xxx realizata de catre colegul nostru Nagy Gabriel (grandpagscout - poate spune el mai multe despre modificare) pentru expozitia de la Cluj, statica, avand la baza un kit revell. Actualul proprietar este srazvi (foto florinn - forum railwayfan).
http://www.railwayfan.ro/images/usr/florinn/machetist/DSC02357.jpg

De asemenea la Arad se afla in interiorul depoului, in stare teoretica de functionare (nu are revizie la boiler...tipic romanesc) locomotiva 142.044.
 
Haky a spus:
Iata ce am cumparat astazi din Selgros din Arad:un camion cu remorca Shell scara 1:87,firma Cararama,la pretul de 14 RON

.............
M-au surprins placut detaliile la acest camion,chiar nu ma asteptam!

Camionasu acela e cam mare pentru 1/87. E de fapt la scara .... 1/78 :D
Detalii are destul de bune , in schimb rotile au probleme cu centru'
 
@Haky

pacat,e superb camionul...

@tyco

cam naspea kit-ul ala,insa incercarea e notabila...eu am un Br 38 insa cu tender semicilindric,zilele astea am vrut sa cumpar una cu tender normal,nituit....am renuntat,cand am auzit pretul am intrebat de altceva
 
Apropo de locomotiva, modelul este 230 adica 2 osii alergatoare (sau purtatoare) in fata, 3 osii motoare si 0 osii purtatoare sub cabina. Dupa cum se poate vedea din poza are viteza maxima 100 km/h. Viteza + dispunerea osiilor ne arata ca este vorba de o locomotiva ce era folosita pentru traficul de pasageri.
 
Pe cutia camionului scrie scara 1:87,poate el e 1:78,eu ce sa zic......vorba lui Cosmin78:" pacat,e superb camionul" :(
 
Si iata ( de mult dorit ) setul QBB cu loco Taurus.Tin sa precizez timpul foarte scurt in care ajung produsele mult ravnite de la Rally catre noi,pentru ca.......DA,el este "vinovatul ".Pentru asta nu pot sa am decat tot respectul !

PIC_0071.jpg


Superba loco Taurus

PIC_0075.jpg


PIC_0023.jpg


PIC_0018.jpg


PIC_0094.jpg
 
Traseul de sine

PIC_0087.jpg


Calitatea sinelor Piko este superioara celor de la Mehano.Celelalte sine drepte Mehano pe care le am de la startsetul CSX nici macar nu sunt drepte.Se observa destul de tare.Cel putin ale mele asa sunt.

Taurusul cu vagoane de marfa

PIC_0140.jpg


PIC_0139.jpg


Farurile imi plac la nebunie!

PIC_0134.jpg


Alte poze

PIC_0036.jpg


PIC_0006.jpg


PIC_0044.jpg


PIC_0102.jpg


PIC_0097.jpg


Si vagoanele arata bine.Camionul meu chiar arata super!

PIC_0119.jpg


PIC_0112.jpg


PIC_0108.jpg
 
PIC_0107.jpg


Acum urmeaza ( in limita bugetului ) sa cumpar sinele si macazele de care am nevoie pentru traseul meu de pe viitoarea macheta.
 
Citeste aici:
http://www.forum.jucarii.com.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=514

Bafta in continuare!
 
Salutare pasionati de trenuri!Mi-am facut timp sa intru pe net din alta parte pentru ca eu m-am mutat si nu mai am la noua casa internet.Sper sa rezolv cat de curand si treaba asta.Am vazut multe lucruri frumoase pe site si..... :( tare multe as vrea sa le cumpar,dar deocamdata nu e posibil.Scap eu de criza financiara prin care trec !!!! Sper sa fac cat mai repede noi achizitii,care vor consta in primul rand in sine si macaze,sa pot sa finalizez traseul de sine la care deocamdata mai am de luat decizii in privinta traseului final.Oricum felicitari tuturor pentru achizitii si mult succes in ceea ce faceti !!!
 
Salutare! Am rezolvat si eu pana la urma problema cu netul.Din pacate eu nu am mai achizitionat decat doua macaze,un set de linii drepte si o sina flexibila,dar in schimb am mai facut cateva ture cu trenuletele pe parchet :D . Am terminat traseul in proportie de 90% si am sa pun o schita maine sa va dati si voi o parere.Mai trebuie sa cumpar vreo 4 macaze si am hotarat ca restul traseului am sa-l fac din sina flexibila
 
Azi am reusit sa fac o poza cu telefonul viitorului meu traseu de pe macheta.Am hotarat ca in mare asa va ramane cum il vedeti,eventual voi mai adauga o linie moarta si un mic triaj.

http://i165.photobucket.com/albums/u49/Hakyy/Visul%20lui%20Haky/traseumacheta.jpg
 
<a href="http://photobucket.com" target="_blank"><img src="http://i165.photobucket.com/albums/u49/Hakyy/Visul%20lui%20Haky/traseumacheta.jpg" border="0" alt="Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket"></a>
 
asa....acum se vede.nu mai stiam cum sa fac sa apara direct poza :oops:

Linia intrerupta reprezinta sina care va trece prin tunel,tunel care se afla sub nivelul intregului traseu. Imi mai trebuie cateva macaze si m-am hotarat ca in loc de sine drepte si R2....etc,sa folosesc sina flexibila.Din pacate bugetul pe anul acesta pentru aceasta pasiune a mea e gata.De anul viitor imi schimb si locul de munca si voi avea posibilitate sa achizitionez tot ce am nevoie pt macheta mea.Era sa uit.......macheta din imagine are aproximativ 4m lungime si aproape 2m latime.Nu am timp pt fiecare in parte,dar va felicit pe toti pentru achizitii si progresele facute la machetele voastre!