InterRail 2007

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
In gara sunt 2 diorame TT.Ambele functionale,bagi 10 coroane si garniturile fac 3 ture de diorama.



 
Praga are doua gări internaĂžionale - HlavnĂ­ NĂĄdrazĂ­ (Gara Centrală, abreviată Praha hl.n.) Âşi Praha Holešovice (Gara Holešovice).

Din gara Holešovice nu am poze.Nu era nimic interesant.
Gara Praha hl.n.





A venit vremea sa ne intoarcem acasa.Tren direct Praga-Bucuresti.
A plecat cu 1 ora intarziere,numai bine de facut o sedinta foto.
Vagoanele CFR

Cuseta CD si vagon de dormit CD

Interiorul cusetei

Vagon dormit CD in compunerea trenului Praga-Moscova

Vagon dormit RZD

A ajuns si un tren express


Dimineata in gara Bratislava
Pendolino Prague-Brno-Bratislava

Pe 18 Noiembrie 18, 2004, a atins viteza de 237 km/,un nou record CD
Aprare in filmul James Bond Casino Royale din 2006.
Din cauza ca pe perioada verii la Pannonia sunt atasate si vagoane pentru Bulgaria in Bratislava se scot 3 vagoane si se mai pune unul Slovak si se formeaza a doua garnitura care pleaca in spatele R Pannonia.
Din cauza ca noi am vrut loc pana la Arad ca de la Arad la Brasov aveam biletele cumparate inainte de a pleca din tara,locul era la cuseta care mergea in Bulgaria.Asa ca in loc sa ajungem la ora 20:39 in Brasov direct cu Pannonia,am ajuns la ora 05:59 cu EN Ister
Inainte de a ne scoate de la R pannonia

Si garnitura care e pe perioada verii pentru Bulgari.De garnitura respectiva zicea Srazvi ca e tren fantoma la topicul Cum fotografiem machetele

Culmea e ca daca ajungeam cu 5 minute mai devrema in Budapesta puteam sa schimbam si sa ne urcam la Pannonia.In schimb l am prins la granita ,la Lokoshaza.Dar aici nu au vrut polististi sa ne lase sa coboram si sa aschimbam trenurile.Pannonia era inca la Lokoshaza ca astepta alt tren cu un vagon Polonez care venea in spatele nostru.A asteptat 2 ore la granita.
Suntem la Curtici :( :( :( :( :(



In Arad in asteptarea EN Ister
 
Salutare,
Pun primul filmulet ,taiat din tot ce am filmat in concediu.Sper sa mearga si sa pun tot.
Un IC in gara ZOO BHF, BERLIN
 
Sa o iau in ordine.
Incep cu filmele din Salzburg,Austria.
IC OBB

ICE 117 MĂźnchen-Viena
 
Salut!

Plangi ca te-ai intors ?!
Nu fi trist ca ai venit la munca :D Cica munca inobileaza dar, sincer sa fiu, nu am auzit sau vazut un nobil muncind :D

Ai mai multe poze si ceva detalii despre jucaria asta

DSC01632m.jpg
 
Salutare,
Sa stii ca si acum plang,dar nu din cauza serviciului......E aiurea sa te intorci din tari civilizate in aceasta tara de ......
Numai poza respectiva o am si informatii deloc.O gara saraca,in comparatie cu Bucuresti la trenuri.
 
Trenuletul LILIPUT in parcul Prater din Viena

http://www.youtube.com/watch?v=9sUk5ZGqYio

Diorama Miniatur Wunderland - Hamburg

http://www.youtube.com/watch?v=H8WIEI3ZULA

http://www.youtube.com/watch?v=ye5B8R2awPU

http://www.youtube.com/watch?v=pq6Kl0GDbnk
 
frumos in Berlin in Romania nu vom vedea asa cva cum este dincolo. Fain fain Berlinu
 
Nici nu vom vedea vreodata, daca nu participam fiecare dintre noi cu cate ceva la o actiune de "spre mai bine". Am auzit intamplator la radio o informatie cum ca prin Italia sau Grecia ar fi mizerie pe strazi ca prin unele locuri de pe la noi. Nu m-a bucurat, dar mi-am dat seama ca si ei sunt tot oameni. Este normala tendinta de spre mai bine, daca este corect manipulata este un motor al dezvoltarii.
Sunt ptobabil negrii ce traiesc in triburi care ne considera pe noi foarte dezvoltati :D .

Deci neffind dintre cei care isi critica in mod implicit tara, sper in mai bine. Evident ca nu pot ignora grosolania de pe strazi, mizeria de prin gari, dar nu "tara" este vinovata pentru aceste lucruri, ci unii dintre "bastinasi". ori solutia este simpla, si consta in aplicarea de masuri coercitive. Daca pretul pentru ca arunci o hartie pe jos depaseste cu mult efortul de a te deplasa la cosul de gunoi apropiat, daca atitudinea neconforma este sanctionata promt de catre cei platiti pentru asta, fara frica de fi ulterior criticati pentru masurile lor, lucrurile se vor imbunatati.

Totdeauna vor exista indivizi pe care banul (sau alte forme ale puterii) i-a denaturat, dar cat timp se pastreaza in limitele statisticii internationale este ok. Asa ne vom bucura de ceea ce eset "afara", si nu vom mai resimti un impact negativ in momentul in care trecem granitele, pentru ca si "aici" va fi la fel, poate chiar mai bine.
 
Referitor la Diorama Miniatur Wunderland - Hamburg, toata stima, acolo este vorba de nivel de trai pe de o parte, si de traditie (mai ales) pe de alta parte. Nemtii sunt cei care au inventat practic jucariile de acest tip si tot ei stau la baza acestei industrii desi la ora actuala exista contractanti in alte zone de pe glob.

Este o placere destinata privitorului, ceva care face parte din cultura tehnica locala.
Oricum impactul este deosebit, si desi nu ama avut ocazia de a privi live un astfel de eveniment, cand voi avea ocazia o voi face, pentru ca este ceva cu adevarat deosebit.