Sine H0 pentru expunere colectie vagoane.

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

MihaiC

New Member
30 Martie 2018
4
0
Buna ziua,

Am inceput sa urmaresc un vis din copilarie si anume colectionarea vagoanelor cisterna.Pentru expunerea acestora as dori sa achizitionez sine care au un aspect foare realist, fara terasment.Mentionez de asemenea ca nu detin momentan nici o bucata de sina, si as vrea sa pornesc cat mai documentat in ceea ce priveste acest aspect.Probabil ca in viitor aceasta colectie de vagoane se va transforma si intr-o garnitura functionala. Virusul l-am luat deja... :) Cu sigurnata vor urma locomotive dies si automotorare.Ce recomandati pentru un aspect cat mai realist in materie de sine? Multumesc.
 
As vrea sa le expun in vitrina. Intrebarea era ce producator de sine are cele mai realistice sine ( traverse, buloane, textura traverselor...) ?
 
Eu in vitrine am cele mai nasoale sine, au fost cumparate second hand in majoritate, unele desfacute de pe diorame ,dar curatate, dar treaba este ca nici nu se vad din cauza locomotivelor care stau pe ele :D :D :D .
In momentul cand pui pe ele material rulant nu se mai vede mare lucru din traverse , buloane si sina, importante sunt modele expuse, daca ai ceva fain nu se uita nimeni la sine.
Sine bune sa ai pe unde le rulezi .
 
Bun, am inteles. Care sunt sinele alea bune cu aspect cat mai realist pe care as putea sa le folosesc cand rulez garniturile?
 
Poti cumpara sine de la RST Modellbau. Acestea respecta intrutotul geometria sinelor reale reduse la scara 1:87.

Vezi aici:

http://rst-modellbau.de/

Pentru detalii privind sinele, click pe pagina de mai sus pe "Gleisbau".