Intrebari venite de la incepatori.

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
multumesc pentru raspuns.
cred ca o sa aleg scara TT, deoarece vad ca este destul de raspandita, fata de N si Z.

multumesc inca o data Radu161 si cosmin78.

P.S. Mai astept detalii, daca se poate pe PM ca sa nu ma "certe" cineva ca a mai fost discutat.
 
sgabriel, pentru TT iti ofer tot sprijinul, daca vrei
poti pe email [email protected], iti propun de inceput asa pentru ca pe forum de multe ori am probleme cu sql-ul si crapa...
Pe facebook, daca ai, cauta RoTT sau Romanian TT. De asemenea o pagina mai veche, nu la fel de adusa la punct, este cea a mea: www.bogdanra.ro/tt

Te astept:). Alegerea poate fi buna, mai ales daca vrei sa lucri in apartament sau pentru apartament ;-)
 
Salutare, îmi scuzaţi deranjul şi sper s㒠m㒠puteţi ajuta v㒠rog frumos.
S㒠încep cu începutul...
Am o locomotiv㒠060-EA şi cât de curând, să’ptă’mâna aceasta îi voi instala un deocodor ESU v4.0 54611.
Bun, toate bune şi frumoase. Dar mi s-a spus de respectivul care îmi va instala decodorul şi tot ce trebuie că’-mi trebuie un Start Set Digital de preferat de la Roco.
Acum rugă’minte la voi este urmă’toarea..
Cine îmi poate recomanda şi mie un Start Set Digital ( cel mai ieftin posibil, nu m㒠intereseaz㒠garnitura, nu m㒠interesez㒠nici circuitul (fie el oval simplu sau c㒠mai are ieşiri şi una alta ... )), deoarece eu deţin deja nişte şine + macaze şi etc ...
PS1: Nu ştiu dac㒠am postat unde trebuie, sper c㒠nu am deranjat pe nimeni şi sper s㒠m㒠puteţi ajuta.
PS2: Scara H0
 
Salut

Ai nevoie de un start set care sa aiba un Multimaus. Cel mai ieftin set cu centrala digitala Multimaus ar fi acesta :

http://www.roco.cc/en/product/228385-0-0-2-2-00-0-001001/products.html

http://www.trenuleteelectrice.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=180_67&products_id=3881&zenid=2eb158f8bc80c1b6cc84dd42d226d0ef
http://www.hgd.ro/51263.html
sau unul din seturile de aici:
http://jucarii.com.ro/prodlist.php?ctg=3

Poti incerca sa cumperi o centrala Roco Multimaus completa la mana a doua, ar trebui sa coste maxim 250 lei.

Bafta
 
Va salut,

...sau poate sa-si cumpere doar centrala digitala ( Roco Multimouse in cazul asta ) de aici:

http://jucarii.com.ro/produs.php?prodcod=2757

Este noua, nefolosita !

Marius.
 
Mulţumesc frumos pentru ră’spunsuri, cel mai avantajos pentru mine este achiziţionarea pachetului, respectiv: ROCO 10810A.
 
Salutare!
Va cer ajutorul stimata comunitate modelistica in demersul meu, imagini cu interioarele vagoanelor 11/21-31. Sunt interesat de amplasarea scaunelor la respectivele vagoane . Si o schita scanata este arhisuficienta .Am gasit ceva pe anumite pagini dedicate dar nu suficient de clare .
Va multumesc anticipat!
 
A cumparat cineva de pe trenuleteelectrice.ro?

Am gasit asta si pare un pret destul de acceptabil
http://www.trenuleteelectrice.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=180_67&products_id=386&zenid=8152c3c39e12b7db27f9e982c87e2f80

Ce parere aveti?
 
Buna,

Am achizitionat o diorama, care a ajuns la mine fara nici un fir atasat.
Ceea ce ma intereseaza daca pot sa fac 3 circuite in analog pe aceasta diorama. Atasat imaginea cu circuitul dioramei.

Multumesc
 

Atașamente

  • plan_pikoAGleiss.jpg
    plan_pikoAGleiss.jpg
    154,5 KB · Vizualizări: 952
Salutare,

Aș avea și eu o mică întrebare, dacă se poate.
Dețin un model de 060-EA (personalizat - stemă/pleoape(centra+faruri normal) și etc.. ) și mi s-a desprins de la farul central pleoapa și un steag.. aș vrea să știu cu ce anume le-aș putea lipi la loc.. ce ar fii indicat.
Dacă mi-ați putea lăsa aici sau în privat câteva link-uri utile, de unde aș putea să achiziționez un anumit tip de lipici și etc, ar fi perfect!
Mulțumesc anticipat pentru timpul acordat!

Toate cele bune,
Gaby
 
Rog informatii despre magazine modelism feroviar in Iasi. Dpdv al calitatii fabricatiei Roco, LS Models, PIKO, ACME, Tillig sunt comparabile?
 
Bună ziua. Eu sunt Dan, 29, din Galați. În acest weekend am dat peste un startset piko făcut în RDG la socrul meu. Conține o locomotivă diesel piko 118 059-5, 3 vagoane de marfă si sinele aferente. Totodată din ce am inteles mai există prin casa o locomotivă cu aburi si un vagon persoane care intenționez să le găsesc. Mereu am avut o slăbiciune pentru modelism dar cred ca mi-a lipsit un imbold. Acum ca l-am găsit sper să mă apuc de treabă. Momentan am două probleme: una ar fi scara la care sunt facute modelele. Pe cutie scrie N transit, deci m-aș gandi la scara N. Totuși din ce am citit pe net trebuie măsurată distanța dintre linii, ce la mine este de aproape 12mm. Poate nu am citit eu bine dar asta ar însemna scara TT. A doua problemă este alimentarea. Pe cutia de comanda scrie 6x1,5 V, pe instructiuni scrie maxim 12 V, iar din ce vad eu am loc de două baterii din cele patrate cu două lamele la partea superioara, cum erau pe vremuri, pe care nu cred ca le.mai gasesc in comerț in zilele noastre. Ce pot face? Mulțumesc frumos și scuze pentru mesajul lung.
 
Ok, mulțumesc pentru răspuns. Am să caut o baterie, si mai târziu un variator de tensiune. Ceva site-uri îmi puteți recomanda? În ceea ce privește scara ce parere aveți?
 
Ca sa nu deschid un thread separat, am si eu o intrebare pentru colegii de forum cu experienta: pentru un circuit temporar (parchet) trebuie sa aleg intre sine Roco Geoline si Trix C-gleis. Am avut in trecut Roco Geoline si s-au comportat ok (n-am avut probleme cu nici un fel de material rulant), dar despre comportamentul sinelor Trix C-Gleis in timp nu stiu mare lucru, in special cand e vorba de macazuri. Preturile am vazut ca sunt similare (la o cautare rapida) Aspectul sinelor Trix e clar peste Roco Geoline (cel putin pentru mine), dar pe langa aspect ma intereseaza si fiabilitatea.
Ce imi recomandati?
Ok, stiu exista Roco Line reloaded (desi nu ma incanta ideea de a taia din terasament, dar daca e cazul..., Fleischmann Profi, Kato, etc, dar si preturile sunt destul de sus (destul de mult, mai ales ca tot ce e macaz va fi digital la un moment dat).

Va multumesc anticipat!
 
Nu are nimeni nici o parere?
O alta intrebare: sinele Trix C-Gleis au acelasi "obicei" sa se ingalbeneasca in timp, cum am vazut foarte multe sine Geoline?
Nu am gasit nicaieri o comparatie clara intre cele doua sisteme. (si nici vreo parere clar exprimata in favoarea unuia dintre ele, bazata pe experienta - din Goole Translate deja iese fum, recunosc)
 
Salut.
Am vreo doua intrebari in principal pentru cei care au un Grass Master de la Noch dar nu numai.
Stiu ca aplicatorul are 3 site de dimensiuni diferite. Ce dimensiuni au gaurile celor 3 site si ce dimensiune de sita corespunde care-i lungimi a firului de iarba?
Multumesc anticipat!