Magazii de bunuri CFR

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

ICRA

Well-Known Member
Trenulist
24 August 2011
811
119
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Salutare tuturor,
Aș vrea să încep o mică temă de cercetare cu următoarea întrebare:
Pe teritoriul României au existat magazii de bunuri asemănătoare celor englezești?
p362271393-3.jpg

sursa
 
Te rog da-ne mai multe detalii. Ce vad in poza ...e ceva dar nu-mi dau seama ce. Ce am vazut in UK erau magazii obisnuite...da, cochete si ingrijit desenate, dar in principiu tot o magazie si o platforma inaltata...
 
Intrebarea nu e foarte clara.
Am vazut deunazi in Italia magazii de marfuri asemanatoare cu aceea din poza.
Adica vagonul intra la descarcat sub acoperis insa arcadele nu erau inchise cu zid ci libere.
In tara noastra nu am vazut magazii de marfuri la care vagoanele sa intre sub acoperis, doar rampa era sub acoperis insa si acoperisul era doar o prelungire a streasinii nu era sprijinit pe zid linga linie. Sper ca am fost explicit.
 
Știu că vreau ceva dar nu știu ce vreau.. :D

Da, magazie de bunuri în care intra vagonul pentru descărcare/ încărcare, transferul se face pe platformă spre camion/ căruță etc.
Atașez fotografia de mai jos cu interiorul unei incinte.
DR141-172-Usk-Goods-Shed.jpg
 
Ok,, lamurit. Eu nu am vazut asa ceva la noi. Cred ca doar la silozurile de cereale am vazut vagoane descarcate in spatii inchise, dar acolo e mult mai mult decat o simpla magazie....
 
Acuma sint eu confuz.Pe poarta aia intra vagonul la operatiuni(si acuma e scoasa linia) sau intrau carutele (mai apoi camioanele) iar vagonul era afara?
 
Inteleg ca se refera la magazii de marfuri in care descarcarea se face in interiorul cladirii, nu in exterior.
Din cate stiu eu, nu prea am avut la noi in tara astfel de cazuri. Poate numai in interiorul unor fabrici sau depozite mari, gen Antrepozitele din Bucuresti 9desi nici acolo cred ca nu a fost asa ceva).
Daca nu doresti neaparat cu descarcare/incarcare in interior, in Romania sunt destule exemple, in special realizate cu suprastructura din lemn, eventual avand adosata si o platforma.
 
Vă mulțumesc pentru răspunsuri.
Îmi pare rău că nu am avut și noi așa ceva îmi par niște clădiri foarte interesante. :D