linkuri Utile

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

gamitzu

Well-Known Member
Trenulist
8 Februarie 2010
1.398
487
galati
LOCATION
galati
Pentru cei interesati de schimbat motoare sau inlocuit motoare distruse sau defecte, un link util:
http://www.micro-loco-motion.com/home.html
Si link pe E-bay:
http://stores.ebay.com/microlocomotion
Motore electrice pt locomotive, mari , mici , pt toate buzunarele si cam toate dimensiunile.
 
Motoare ieftine se pot gasi la chinezi pe Aliexpress ,cam tot ce doresti si la preturi mici, singurul lucru ,trebuie sa ai rabdare pana ajung.
 
Merg conversiile facute la locomotivele din clasa HO si TT. La N, cele noi nu au nevoie ca stau bine iar pt cele vechi ori nu se merita ori nu gasesti. Unul din motivele pentru care am renuntat la TT au fost motoarele cu 3 poli, care se stie cum merg comandate DCC. Tot ce am la N la ora actuala are motor cu 5 poli , inclinati. Am vazut diferenta cand le-am probat in analog, comparate cu motor cu 3 poli normali. :D Am scapat imediat de tot ce era asa, in speta Bacman. Au ajuns la stapani pe analog.
 
Cine doreste produse Laisdcc poate sa comande de pe Aliexpress.
Am comandat si eu unul(decodor locomotiva) sa vad cum se comporta.La 12$ si transport gratis ce ti-ai mai putea dori.Dupa ce ajunge si testa , eventual voi mai comanda.
Am sa deschid un topic cu testele efectuate cu acest decodor.
https://www.aliexpress.com/store/2977030
 
Pentru cei care au probleme cu controlerul de viteza al Multimaus-ului , gasiti piesa de schimb la chinezi, mi-am comandat si eu cateva bucati ...sa fie acolo in caz de ceva.
https://www.aliexpress.com/item/Import-resistance-type-10k-position-sensor-RDC503015A-car-audio-special-sensor/32809302497.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1SKjpS