INFRATRANS 2013

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Infratrans nu e organizat de MT sau de vreo societate de stat... ci de AIFR.
Zile ale porţilor deschise la instituţiile din subordinea MT nu prea se fac (pe la Metrorex au mai fost câteva, dar vizau doar dispeceratul central, nu depouri)... curios, nimeni nu a solicitat MT aşa ceva pân㒠acum :confused:
Poate o solicitare bine documentat㒠ar avea succes. Deşi, pe de alt㒠parte, e vorba de nişte oameni cu nişte computere în faţă’, nişte imprimante şi nişte telefoane fixe absolut banale, nu e ca la fabrică’/depou s㒠aib㒠utilaje pe care s㒠ţi le prezinte.

Birou de relaţii cu publicul pentru CFR Că’lă’tori este deja în Gara de Nord, iar din 2015 va putea orice persoan㒠fizic㒠sau juridic㒠s㒠îşi ia propria tras㒠pe calea ferat㒠(c㒠ne oblig㒠UE) şi apoi s㒠îşi aleag㒠transportatorul (nu ca acum).
 
Faine imaginile "postate" aici.

Ca se anunta inainte un eveniment nu e bine, ca se anunta dupa ce avenimentul a avut loc nu e bine. Ma asteptam ca toate aceste discutii sa aiba loc daca evenimentul nu se anunta. Aceleasi probleme de ani de zile, de ce asa si nu asa, dar de ce acolo si nu dincolo, etc.

Pana data viitore cand ne vom trezi ca nu stiu ce expo a avut loc si noi nu am stiut.