Casa (lu') Diesel

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
pina acum vreo jumatate de ora - o ora, mai mergea sa vizualizez poza daca dadeam click pe imaginea thumbnail.... acum imi spune in photo ca e stearsa sau mutata. oricum ai (aveai) o inadvertenta intre adresa unde era poza si adresa unde iti dadea "direct link"...
 
Au inceput sa umble la meniuri... le dispare cuvantul BETA din link:

Direct Link si IMG code sunt primele care nu mai au beta...



Am repus si poza originala... Ata ete... daca mai apar asemenea aspecte si la mine, la postarile mai vechi, voi vedea ce pot face:)
Ah! Si da! a revenit modul de a arata doar o singura poza, fara sagetele, fara incarcare reclame!
 
Bogdan, Imaginile respective sunt pe interior sau pe exteriorul clă’dirii? întreb pentru că’, dac㒠le pui pe interior... nu ştiu dac㒠merit㒠efortul - nu se vor vedea.
Poate ar trebui s㒠te gândeşti la o împodobire a clă’dirii respective pentru un anumit eveniment. Vizita vice-vice-preşedintelui de la judeţ, sau ceva de genul. Mi-a venit în minte episodul acela din Amintiri din Epoca de Aur. Sau şi mai bine, moment dup㒠vizita respectiv㒠cu toate împodobelile un pic pră’fuite şi rupte pe la colţuri.
 
@misha... pe interior. Sunt indragostit de casutele cu interioare:))) Si chiar am vazut lucruri frumusele... Ma gandeam ca luminata cu led-uri ar arata fain... Plus ca portile deschise vor permite sa se vada destule...

Ma mai gandeam si la un banc de lucrur, ceva... dar ma mai gandesc...

Am gasit si niste postere interesante... deocamdata mi-am facut template-ul, voi putea folosi oricand elementele:)