Ajutor materiale

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Rasistilor! nu apreciati faptul ca au trecut de la coviltir la acoperis cu solzi de tabla zincata. Nu va place cand trece pe langa voi un stol care pute acru si zbiara in soapta. Nu tolerati faptul ca sunt cetateni europeni colorati in India de nord si exportati fara acordul nostru. Gresala s-a facut masiv la accept import, asta au constatat si in Hexagon si au zis : Harrrrrrrrr! Nu apreciati faptul ca statul le da bani sa se-nmulteasca aiurea si fara rost, sa avem la fiecare membru de familie paza de corp.

Ah! ce culoare!
 
obiwan a spus:
. Nu va place cand trece pe langa voi un stol ...

Atentie la exprimare Coane Obi.
Inainte de '89 intreaga redactie a ziarului "Scanteia", "Scanteia batrana" ca sa fie diferentiata de "Scanteia tineretului", a fost demisa deoarece intr-un comunicat de presa au aparut urmatoarele:

"Tovarasul Cioara s-a intors pe calea aerului din China"

:cafea:
 
da' nu ar fi mai simplu sa bati la poatra domnului in cauza si sa ii ceri sa-ti faca o copie dupa planul casei... pe care il reduci la scara??? cu siguranta ca are trecute in plan si codurile RAL de la faianta...