Cum postam poze - Link-uri-miniatura

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Iata aici un mic truc pentru linkuri-miniatura pentru pozele de pe Photobucket, astfel incat aceste linkuri sa duca direct spre poza si NU spre site-ul respectiv:
Se intra in contul personal Photobucket si se da click pe optiunea "IMG Thumb" de sub poza dorita (aceasta optiune apare numai dupa autentificare); astfel se copiaza in clipboard linkul-miniatura propus de Photobucket, care duce spre site, reclame etc. Noi vom insera (CTRL + V) aceasta formula magica in fereastra noastra de forum, DAR... stergem caracterele ?action=view&current= din componentza acesteia! Astfel linkul va duce direct la poza 8)
Datorita lui Florinn :aplauze: , pe acest forum (si numai pe acest forum) formula magica a linkului-miniatura spre pozele de pe Photobucket este creata... automat! Anume, este suficient sa facem click pe optiunea "IMG Code" (pentru care nu mai este nevoie de autentificare), copiindu-se astfel in clipboard calea spre poza dorita, si sa inseram in mesaj formula astfel obtinuta. La actionarea butonului "Previzualizare" observam, placut surprinsi, ca in locul caii spre poza respectiva a aparut linkul-miniatura corect! 8)
 
mpursu a spus:
Reiau explicatiile pentru pozele de pe ImageShack, pas cu pas:
Stiu ca e un post vechi, da' acum l-am vazut. Sper ca nu deranjez cu interventia mea.
Cred ca se poate si mai simplu.
Chiar dupa ce ai uploadat poza, sub ea (sub iconitele cu Facebook, twiter si ce mai e acolo) sunt cateva linkuri. Unul din ele e "Forum Thumbnail". Cu copy/paste se copiaza respectivul link si se insereaza in post.
Daca poza e deja pe Imageshack, in dreapta ei sunt cateva optiuni "compactate". Una din optiuni e "Embed thumbnails of this image" (vezi poza de mai jos). Un clic pe optiunea asta deschide un meniu cu alte optiuni (Forum, Alt forum, html). Se copiaza linkul din dreptul optiunii Forum si se insereaza in post.
La sfarsit se poate sterge randul cu reclama la ImagesHack (Uploaded with ImageShack.us)
 
Cum postam poze pe site? am contul facut pe photobuket si nu reusesc sa aduc poza langa mesaj, cand ii dau copy, in mesaj imi apare adresa cu acel cont unde se gaseste si poza dar fara poza :?: :!: :idea:

Ce este de facut ?!
 
Salut
va recomand PICASA din mai multe puncte de vedere - dar doar doua mi se par importante:

1. aveti 1Gb garantat de google
2. multe poze pe acest site din 2008-2009 am vazut ca au disparut pentru ca nu stiu ce cont nu mai are validat omul care a us poza acum 3-4 ani

Cum se insereaza in acest forum ...nu stiu exact, pe alte conten-managemente exista chiar formulari standard prin extensii. Dar stiu ca in bloguri, joomla si altele pot insera doar cu un cod de poza.

imi cer scuze, sunt nou aici, dar am crezut ca pot sa dau cu parerea
 
Problema cu pozele care nu se vad este de la userii care isi sterg pozele din contul de photobucket, eu am 2 conturi pe photobucket din 2007 si nu am probleme.
 
Proba de link-miniatur㒠a unei poze de pe Picasa:

Reţeta acestui link-miniatur㒠este urmă’toarea: click pe butonul "URL", click pe butonul "IMG", click pe "IMG_steluţă’", click pe "URL_steluţă’", creându-se astfel "scheletul" formulei magice pe care am tot descris-o pân㒠acum. Se intr㒠în colecţia de poze stocat㒠pe Picasa şi se caut㒠poza dorită’, fă’r㒠a o accesa. Se face click-dreapta pe miniatura pozei dorite, se face click pe "Copiaţi adresa URL a imaginii" (sau echivalentul în engleză’), se revine în fereastra de editare a mesajului, se aduce cursorul între "
" şi se apas㒠CTRL+V ("paste"). Apoi se revine în fereastra Picasa şi se acceseaz㒠imaginea aleasă’. Se d㒠click pe "Link la aceast㒠fotografie" şi se copiaz㒠conţinutul casetei "Link". Se revine în fereastra de editare, se aduce cursorul între "[url" şi "]", se tasteaz㒠"=" şi se apas㒠CTRL+V, aducându-se acolo conţinutul memorat. Acum se apas㒠butonul "Previzualizare" şi... se admir㒠noul link-miniatur㒠8)
Deşi eu am încercat totdeauna s㒠evit apelarea pozei împreun㒠cu site-ul de gă’zduire, acum îmi convine situaţia deoarece totul se încarc㒠foarte repede şi, deşi imaginea nu este afişat㒠din start la mă’rimea ei reală’, exist㒠un buton de mă’rire sub forma unui simbol de lup㒠deasupra colţului dreapta-sus.
Cu puţintic㒠atenţie, aceast㒠mişcare se poate realiza foarte uşor. Mult succes!
 
Doar un test (sa verific ceva) pentru PHOTOBUCKET
direct link:
http://i193.photobucket.com/albums/z41/misha_mail/cfr-Pr_T93copy_rev02_zps1ad91644.jpg

IMG code:


IMG thumb code:


La noua (pentru mine cel puţin) interfaţa photobucket:
1. la Image Links se intra pe Update link options.
2. se bifeaza cel puţin IMG code. Eu am lă’sat doar aceast㒠opţiune ca s㒠nu m㒠încurc în ele.
3. se da click pe codul respectiv (copierea în clipboard se face automat, aparând un text "copied".
4. se face paste în mesajul de forum.

Mai sus se observa diferenţa între IMG thumb code şi IMG code. Mie personal mi se pare mai deştept IMG code pentru c㒠nu îmi deschide tot albumul.
 
Cand pui cursorul pe o imagine in photobucket, iti apare in coltul dreapta-sus o rotita dintata pe care daca pui cursorul , iti deschide o lista...printre care se afla si "Get media links", click si iti deschide o alta lista (Share the photo) cu o gramada de link-uri.Iti alegi din lista IMG code, click si se copiaza automat, apoi paste pe forum.
Cel putin asa apare la mine. :roll:
 
As dori sa va atrag atentia asupra faptului ca, atunci cand editati fotografiile in photobucket--le mutati intr-un alt album in cadrul aceluiasi cont sau le stergeti--pe forum va aparea mesajul :


"Sorry.This person moved or deleted this image."

Ca o parere personala, consider ca este responsabilitatea userului sa mentina imaginile postate pe forum.In cazul in care publicarea imaginii intra sub incidenta drepturilor de autor si trebuie scoasa de pe forum, userul respectiv trebuie sa precizeze acest lucru.
Cand imaginea este retrasa in mod voit, eu as considera acest fapt ca o incalcare a regulamentului, unde se specifica foarte clar ca stergerea mesajelor este sanctionata.
 
Salut,
nu e on-topic, dar relativ...
Se pot posta tabele html sau în alt㒠form㒠pe forum?
Dac㒠da, cum?
Mulţumesc,
 
Salut Vali,

Ce sa zic, arata demential, insa tot am ceva de comentat, insa nu la adresa ta, ci la adresa hostarii pozelor.

Dupa cum a observat toata lumea, cei de la fotogaleata s-au prostit. Adica atunci cand urmezi link-ul catre poza, in loc sa iti deschida poza mare si frumoasa, iti deschide un biscuite inconjurat de reclame.

Acesta este motivul pentru eu personal am considerat ca nimic nu este de neinlocuit, iar daca serviciile nu mai sunt ce trebuie, schimbam. Asa ca am trecut pe flickr.

Sper sa nu fie interpretat ca reclama, insa gandeste-te cum ar arata pozele tale, la rezolutia de mai jos:

8688963132_9c44f25786_k.jpg


Inserarea pozei se face foarte simplu:

1. selectezi din flickr dimensiunea pozei care vrei sa o postezi
2. click dreapta pe poza si ii copiezi link-ul
3. in textul postarii de aici, in loc sa faci paste la link-ul din fotogaleata, faci astfel:



Succes!
 
Salut Andrei,

faptul ca am imaginea ta la o rezolutie superioara are dezavantajul de a o vizualiza pe parti cu cursorul, deci tot nu am o imagine de ansamblu, pe cand la Vali, un click si o vad integral si inca un click si am inchis-o !

Parerea mea .

Puiu
 
Hmmm, pai asta se poate rezolva...
Se poate selecta din flickr o rezolutie mai mica (de exemplu 1024x768 sau 1280x1024) - orice monitor chiar SVGA poate afisa rezolutia asta fara sa fie nevoie de scroll.
 
Nu pot spune ca sunt specialist, dar pe laptopul meu de 15.4", imaginea postata este de doua ori mai mare si incovenientul este cand vrei sa citesti textul postat, stai cu "deshtu'" pe mouse si te plimbi cu cursorul de ametesti.
:(
 
Fiti atenti ca pe flikr se pot pune doar 200 poze gratis. Peste 200 se plateste.
3.95 $ pentru 3 luni
24.95 $ pentru 1 an
44.95 $ pentru 2 ani