Diorama Ho 3x1,5m

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Frumosa achizitie , iti urmaresc ascensiunea :) Spor la modificarile traseului . Dar am o nedumerire , traseul de sus il unesti cu cel de jos cu o linie , Intrebarea este cum ajungi inapoi sus dai cu spatele sau muti locomotiva in celalalt capat al garniturii de vagoane ? Spor la montaj si mai vrem filmulete .
 
Da asa e,asta nici eu nu reusesc sa-mi explic?Sunt curios care e ideea pana la urma.Apropo unde-i video-ul ce trebuie sa urmeze zboara?Ca vad ca nu lai pus inca!!! :confused: :fluierat: :skul: :skul:
 
in ultimul timp am lucrat intens...(am facut o pauza de revelion)...am terminat cu sinele definitiv, amplasat fixat lipit etc., realizat conexiunile electrice (un calvar, dar unul placut), am terminat relieful cu metoda servtele-aracet si da oameni buni, da....in sfarsit m-am apucat de inierbarea dioramei...iarba cat vezi cu ochii + foliaj diferite culori si dimensiuni + brazi si copaci home-made pe care o sa ii prezint peste catva zile...o metoda eficienta si buna datorita careia nu mai trebuie sa cumpar copacii si brazii :lol:

later edit: aaa si inca ceva....in 10 zile vin cu poze in detaliu(15-35 poze ) si un video de 8-9 minute cu satul ,sinele ,cateva trenuri mergand si alte detalii...

CFCBR va doreste o seara cat mai placuta si un an nou fericit!! (CFCBR= Caile Ferate Cu Buget Redus :D )
 
nu, nu i-am facut cu lita...o sa fac azi-maine cateva poze cu un brad dar metoda de pornire este aceasta... http://www.youtube.com/watch?v=pzWMqGVnqD4 ....doar ca in loc de aracet folosesc fixativul de par care imi face mai putine probleme si am inlocuit rumegusul cu foliaj de la noch (13 lei deci nu e o avere) care ii da o nota realista net superioara rumegusului :D ...revin cu poze
 
Hai ady cu pozele alea mai repede :D :lol: si cu filmarea aceea, ca pana le pui tu facem zavele la gura ma :D :D :roll:
 
Salutare prieteni din domeniu...va prezint poze cu progresele in diorama si un video....sper ca in curand sa mai achizitionez iarba si foliaje...am ramas fara :(

iarba am aplicat-o cu aplicatorul acela tip cutiuta de la Noch, cel galben

poze si un filmulet ca sa vedeti mai bine : (la poze da-ti click pe fiecare si se deschide poza la o marime mare ca sa vedeti mai bine)

http://www.youtube.com/watch?v=Rab1HIYxhtk











 
@bogdanra este o macara :p spune si in video,ca este pentru ridicarea marfurilor.acum ce idei vor fi pe seama ei in viitor nu stiu.sa-ti explice autoru :D :D
 
Mda , eu m㒠uit pe telefon. De asta nu am vazut detalii. Daca se doreşte ridicarea de marf㒠de la linia inferioar㒠sus pe platou macaraua ar trebui un pic mai înalt㒠si fă’cut㒠o platforma de nisip, beton, pă’mânt, lemn acolo si eventual o alta zona adiacent㒠de încă’rcare sau depozitare.

Pă’rerea mea, sper sa nu supă’r autorul