Hunedoara - Gara Mica

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
A ramas un lucru de lamurit: ce e cu cladirea aceea pe care scrie 1933, o fi fost locuinta de la inceput si pur si simplu s-a nimerit sa fie linga viitoare linie miniera?
 
Pentru un mic proiect personal as dori niste informatii legata de locomotiva din poza : http://www.panoramio.com/photo/42780012?tag=best .
Alt L30H care a rulat pe la noi nu stiu sa existe ( probabil au fost si altele , dar putinele oportunitati de informare s-au blocat .... )
Multumesc mult !
 
Salut!L30H au fost trei pentru intreprinderi romanesti,toate pe ecartament 760 mm:
L30H-001 I.Min.Hunedoara - cea din poza 24601-82
L30H-002 I.Foraj si Lucrari Geologice BcT 24602-82
L30H-003 I.Min. Lonea 24603-82
 
Multumesc mult pentru informatii .
Big_boy , sa vezi ce bine va arata la H0e . Totusi mai trebuie sa caut dupa niste dimensiuni critice legate de biele si roti , pentru a vedea daca sasiul donor se va potrivi sau nu .
 
Pacat ca in Monografia MALAXA – 23 AUGUST – FAUR sau prin cataloagele MECANOEXPORIMPORT nu sunt poze cu locomotivele pentru Romania.

Locomotive tip L 30H-Lyd2 pentru Polonia :



foto MECANOEXPORIMPORT

Din alt catalog MECANOEXPORIMPORT:



In catalog zice ca au fost 4 locomotive. Cred ca e o greseala.
 
Locomotivele pentru Polonia/export au acelasi sasiu precum cele de 300 CP? Schita pentru LH30 de 300 CP prezinta o "capota" dupa cabina de conducere, pe cand LH 30 lyd2 au cabina la un capat.
 
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=H-HiBbMsPmY&feature=endscreen

http://www.youtube.com/watch?v=6BphhDh1Exs

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=kMUyr1I_Uy0&feature=endscreen
 
Multuesc pentru poze si info . Sper sa pot realiza ceva , chit ca este singura fotografie cu aceasta locomotiva pe care o am . LYD2 sunt o multime , momentan singura diferenta pe care am vazut-o este la farul central . Ar fi interesanta si o poza din spate pentru a elucida unele mistere , dar ma rog , cred ca marele pot la 6 din 49 e mai plauzibil decat poza .
Si ca sa nu fiu off topic , iata un filmulet recent , pentru mine cel putin ;
https://www.youtube.com/watch?v=dBx8TVJj6AE