Calea ferata a lui vjr19

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
O imagine cu cantonul, aproape terminat. Sunt unele defecte la el, cum ar fi niste picioare prea scurte la balustrada...Din cauza blitz-ului nu se observa prea bine lumina dinauntru.

http://s168.photobucket.com/albums/u194/vjr19/?action=view&current=IMGP0012.jpg
 
Langa gara isi va face loc si statuia din imagine(scuze pentru calitatea imaginii); statuia este un soldat din metal(colectionez si din astia), iar soclul este luat din targ, probabil a fost intr-un ou cu surpriza.


http://s168.photobucket.com/albums/u194/vjr19/?action=view&current=IMGP0038.jpg

Si, ca o curiozitate off topic, sunt amatori de timbre pe forum, din Bucuresti? Ca as vrea sa le valorific(am un clasor) in vederea inmultirii parcului feroviar. :fluierat:
 
frate, incearca sa mai faci o poza, ca am senzatia ca arata de belea :roll:
 
Ruina o am din piata de la Obor, de langa pesti si daca nu ma insel se mai gaseste modelul, pe langa altele, un castel, o corabie, tot ruine...
 
Si un peron facut din niste placute luate de la un computer vechi.

http://s168.photobucket.com/albums/u194/vjr19/?action=view&current=IMGP0045.jpg

http://s168.photobucket.com/albums/u194/vjr19/?action=view&current=IMGP0048.jpg
 
Da, se vede urat asa; am sa ma gandesc la o solutie. Ma gandeam sa il pun in continuarea garii ca sa coboare pe peron(si nu in boscheti) si pasagerii din vagoanele 3-4. :D
 
Eu am camera orientata spre est, asa ca dimineata am soare din belsug. Lumina e filtrata de jaluzele, care nu sunt ridicate(ca pe urma nu mai vad nimic pe monitor :D ).
 
Doua filmulete de asta vara.


http://video.acasa.ro/view_video/83008a894eee7baa1646/tren_in_gara_sinaia.html

http://video.acasa.ro/view_video/77d65d21100592edb076/calatorie_pe_malul_marii.html

:D
 
Si o noua achizitie, un vagon restaurant. Nu prea arata el asa cum ma asteptam(9 geamuri pe o parte si doar 4 pe alta, dar sa trecem cu vederea). :fluierat:

http://s168.photobucket.com/albums/u194/vjr19/?action=view&current=IMGP0135.jpg


http://s168.photobucket.com/albums/u194/vjr19/?action=view&current=IMGP0134.jpg
 
pai nenea! ce ai tu e un mitropa reko. poti sa mai 'produci' niste reko de clasa si posta si sa-ti faci o garnitura frumoasa cu o aburoasa 'museum' de nu se poate, de ex br 01 sau 03. am vazut la bahntv o garnitura asa si dadea bine. spor!
 
Si, multumita lui pcg (inca o data multumiri :aplauze: ), care mi-a donat o locomotiva Nohab, numarul locomotivelor diesel a ajuns la trei.


http://video.acasa.ro/view_video/de48e8f74c0de001d35e/nohab.html
 
Sa o stapinesti sanatos si la mai multe trenulete .
Ai sa vezi ca o sa fi multumit de ea ,este putrenica in ciuda virstei pe care o are ,iti spun in calitate de fost detinator al aceluias tip de locomotiva Nohab poate chiar putin mai in virsta decit cea pe care o ai acum
Inca o data sa te bucuri de ea si cu putina rabdare o sa ii faci si farurile sa se aprinda :D
 
Multumesc :wink: Intr-adevar sunt foarte multumit de ea, merge foarte bine, desi are 25 de ani; credeam ca va avea nevoie de ceva curent, avand doua motoare, dar merge foarte bine chiar si la 6-7,5 volti.
Da, ar fi pacat sa nu aiba lumini. Am sa incerc sa rezolv acest lucru.