Diorama Muzeu

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Si un filmulet din 21 ianuarie:

Test automatizare diorama muzeu

Sunt programate 3 trenuri sa mearga din triaj 2 in gara mare si inapoi in triaj 2, fiecare tren porneste spre urmatoare destinatie atunci cand are traseul liber, stationeaza 5 secunde apoi porneste din nou cand urmatorul traseu este liber.
Traseul este setat pentru 3 linii in triaj si pentru 3 linii in gara mare, intotdeauna liniile sunt alese cu prioritate in ordinea 1-2-3, depinde care este prima libera.
 
Florinn a spus:
darkshadowro a spus:
Chiar ca ai adus aminte de treaba asta. Nu aveti in plan sa faceti ceva vagoane de marfa CFR ? Ca vagoane de calatori s-au tot produs, dar de marfa foarte foarte putine, si acelea in epoca II. Cele mai recente epoca IV-V-VI de loc.

Vor fi cateva surprize anul asta, sa speram ca nu vom mai avea de facut vreo diorama gigant. :D

Superb. Abia astept. Am vazut deja ati inceput cu Rama CFR din epoca III. Sincere felicitari.

PS : la diorama muzeu ce mai aveti de facut ?
 
Felicitari Florin

Am vazut diorama in 3,4 momente de executie si sincer m-am ingrozit de marime,multitudinea de materiale si fire existente pe metru patrat.
Am vazut si filmuletul.
Nu pot decat sa va felicit sincer. :lol:
 
una dintre cele mai reusite lucrari de-ale voastre as putea spune felicitari:d as dori sa o vad si eu in realitate . Unde este mai exact si care sunt orele de vizitare?
 
Ma raliez si eu dorintei de a vedea aceasta macheta, de aceea daca este posibil, in momentul in care muzeul va fi vizitabil, astept o notificare pe forum. Am facut o vizita in toamna trecuta, dar deja incepusera lucrarile de amenajare. Oricum voi relua excursia in capitala unde sunt multe lucruri de vazut, orasul prin modul de prezentare apropiindu-se de ceea ce trebuie sa fie o capitala. Pe lista de locatii se regaseste si acest muzeu, alaturi de altele, deci astept vesti.
 
Va vom anunta data la care se va face deschiderea oficiala.
Ne dorim sa vina cat mai multi pasionati.
 
Asara, in sfarsit am reusit sa ajung la muzeul CFR sa vad diorama.
Am fost foarte placut surpins de ce am vazut acolo.Totul este la superlativ. Eu, care
am oarece experinta in construirea dioramelor am reactionat precum o persona care vede pentru prima oara o diorama(adica am ramas cu ,,gura cascata,,
, :x ) emotiile ne dandu-mi nici o sansa sa pot vedea diorama cu ochii unui profesionist,sa pot vedea fiecare detaliu in parte .Nu stiam la ce sa ma uit mai repede :D
Intradevar cei car au muncit la construirea ei merita toate felicitarile si respectul nostru. Jos palaria in fata lor.
 
Nu, inca nu s-a deschis muzeul.Cei de acolo spera sa il deschida cat de curand posibil. Mai au nevoie de ceva bani pentru amenajarea restului de sala.
 
Prin teste repetate se poate face practic sa opresti trenul cu ce viteza doresti si in dreptul carei traversa doresti Very Happy

Ceva detalii despre automatizare se poate ?

M-ar interesa o lista completa cu ce trebuie pentru a automatiza 100% o diorama.

Multumesc!
 
Duminica 29.04.2012 am fost in trecere pe CALEA GRIVITEI la MUZEUL CFR si am intrebat pe cei doi domni care erau la intrare in muzeu,cand se va deschide expozitia. Raspuns : 10.05.2012 si va fi doar doar sala in care este aceasta lucrare impresionanta :aplauze: (de la cei doi am inteles ca doar atat a mai ramas din acest muzeu al CFR-ULUI :( )
 
Salut,

pe cati portari veti intreba, atatea raspunsuri diferite veti primi.
Sfatul meu este sa nu mai luati de bun tot ceea ce spun portarii.

Este foarte probabil sa se deschida muzeul in data de 10.05, este adevarat ca pentru inceput va fi vorba doar de sala principala dar nu pentru ca doar atat a ramas din muzeu ci pentru ca celelalte sali nu sunt inca finalizate.
 
Salut,

de pe www.cenafer.ro

"Simpozionul
"Realizari tehnico ingineresti feroviare"

Centrul Naţional de Calificare şi Instruire Feroviar㒠– CENAFER, organizeaz㒠în ziua de 16 mai 2012, începând cu orele 10.00, simpozionul "Realiză’ri tehnico inginereşti feroviare".
Participanţii sunt aşteptaţi în sediul din Calea Griviţei nr. 193B, unde vor avea loc toate manifestă’rile simpozionului. în cadrul acestui eveniment se va face o prezentare despre lucră’ri tehnico inginereşti din domeniul feroviar care va fi urmat㒠de o prezentare a istoricului Muzeului Că’ilor Ferate.
Foaierul să’lii polivalente a Muzeului Că’ilor Ferate va gă’zdui si o expoziţie de fotografie feroviară’.
în partea a doua a manifestă’rilor se va prezenta un istoric al modelismului feroviar din România care va fi urmat de redeschiderea Muzeului Că’ilor Ferate. Cu acest prilej se va inaugura cea mai mare dioram㒠feroviar㒠la scara 1:87 din România. Pe aceast㒠diorama feroviar㒠se vor face demonstraţii cu vehicule feroviare româneşti.
Evenimentul va reuni reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, ai instituţiilor de învă’ţă’mânt de profil, ai asociaţiilor şi fundaţiilor, ai instituţiilor publice din subordinea MTI, societă’ţilor feroviare de stat şi private, ai sindicatelor din domeniu, alţi pasionaţi feroviari din societatea civilă’."














Muzeul e deschis, de miercuri pana duminica intre orele 10-16.