Sinaia Model Railway

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Din ciclul "VIZITATORII PRIETENI AU FACUT POSIBIL...", astazi: SHWAN si IONUT http://www.youtube.com/watch?v=f6u4dXdiSAA
 
Prima parte a reportajului va fi maine seara , joi 21 oct. de la ora 20.30 pe postul TVRM Cultural.
 
21 oct. la ora 20.30, material filmat in expozitie la Sinaia pe TVRM Educational
http://www.tvrm.ro/initialeducational.htm
 
Astazi am avut placerea sa poposesc in Sinaia pret de 1 h si bineinteles nu am scapat ocazia de a vizita expozitia.
Impreuna cu puiul meu de 5.5 ani am admirat in scurtul timp realizarea. Cuvintele sunt de prisos. Oboseala zilei s-a risipit la exclamatiile puiului "nu credeam ca o sa traiesc sa vad aceasta expozitie minunata pe viu". Iar faptul ca doamna de acolo a fost super draguta si i-a facut cadou cateva figurine l-a topit pe pui. Chiar daca nu sunt de calitate o sa postez cteva poze .
Jos palaria initiatorilor
 
cateva poze de la Sinaia expo...
http://s1200.photobucket.com/albums/bb324/Mopado/Sinaia%20train%20expo%2028-11-2010/
 
Ieri mi-am incetat activitatea in muzeu!...In seara asta, Petru mi-a zis: "Nu fii trista, Lili, tu vei fi mereu prietena noastra!"
Nu sunt trista, in doi ani am primit iubire din partea tuturor cat in zece vieti...de aceea, tuturor celor care mi-au raspuns la zambet cu zambet si candoare, VA MULTUMESC SI MA INCLIN CU RESPECT! IUBIREA VOASTRA NU MI-O POATE LUA NIMENI! Liliana Savu
 
Am vazut azi dimineata pe TVR un reportaj cu diorama:
http://tvr.ro/articol.php?id=122274
 
Reducere Sinaia - Muzeul trenuletelor valabil azi 14 iun 201

<r>Sper din toata inima sa nu fie considerata reclama. Daca incalc vreun articol din Regulament va rog sa stergeti postul, dar sa nu mi-o iau pe cocoasa. Am doar cele mai bune intentii si poate ne si vedem intr-o zi acolo:<br/>
<br/>
<URL url="http://www.bestdealz.ro/oferta/120036/viziteaza-muzeul-trenuletelor-sinaia-"><LINK_TEXT text="http://www.bestdealz.ro/oferta/120036/v ... or-sinaia-">http://www.bestdealz.ro/oferta/120036/viziteaza-muzeul-trenuletelor-sinaia-</LINK_TEXT></URL><br/>
<br/>
Se poate intra la Muzeul Trenuletelor cu doar 1 leu, inclusiv o cafea. Eu oricum vroiam sa merg, o s aincerc sa merg duminica asta. daca este prea din scurt ne vedem in alta zi?<br/>
<br/>
Bogdan</r>
 
Aici plă’teşti un leu, pentru dreptul de a plă’ti 5 lei, nu 10. Deci intrarea costa 6 lei.

Este o excrocherie tipic capitalsmului acerb.

Chiar acum 2-3 saptamani am conversat despre acest gen de oferta cu seful unui OPC, dar din pacate nu ştiu, nu au legislaţia s㒠intervină’.
Sunt cazuri, mai ales la excursii, în care unii au platit în total mai mult decat daca luau direct.

Nu se considera reclama, deoarece este un anunt privind un muzeu.

E.
 
Nu mai stiu ce site a fost nevoit din cauza mea sa scoata procentul de reducere de mega 50% la reducerile de travel, dupa ce le demonstram ca in 5 minute le gasesc pe net o oferta comparabila ca pret cu mega reducerile lor. Dupa aia scria 'pret special site-ul lui peste punct ro'.
Preturile sunt clar umflate (cel putin cele initiale), dar daca esti atent poti gasi chiar chilipiruri. Dar marea majoritate sunt intr-adevar tepe, ori marfa e de calitate proasta, ori firma care face serviciile e praf, samd.
Legat de anutul de mai sus de pe bestdeals, m-am uitat (avand in vedere ca stiu foarte bine despre ce e vorba) si treaba e simpla: cine are maestro da un leu pentru o intrare (face maestro cinste de restul), cine are alt card plateste 5 lei. Mai simplu de atat nu se poate. Daca nu platesti cu cardul ... aici sunt cam in offside ca n-am incercat niciodata combinatia :D.
 
In topul lucrurilor pe care le urasc e cu siguranta si 'a fi fraierit pe fatza' (tz ca n-am diacritice si sa nu iasa altceva la inteles). Oricum erau fraieri destui care cumparau, ba chiar si idioti care ma contraziceau si ma faceau pe mine personajul negativ ca denigram mareata opera de caritate pe care o facea site-ul sau agentia de turism. Vorba aia, orice fapta buna nu ramane nepedepsita, iar ignoranta e sfanta.
Si nu era bestdeals, era parca e-redus, dar nu pot sa bag mana in foc.
Dupa cum ziceam, am luat niste oferte de care am fost mega multumit, iar reducerea a fost una semnificativa. Dar trebuie sa fii atent, sa stii cat de cat piata, sa faci un pic de documentare inainte de a cumpara si de ce nu, un dram de noroc nu strica :p
Legat de muzeu, nu stiu ce sa zic, daca fac reclama prea multa pana la urma pierde bani si muzeul, ca din aia 5 lei probabil ajung la el vreo 3, daca nu chiar mai putin. Si din cate stiu e facut de pasionati care chiar au pus bani si suflet in ceea ce au facut, nu e vorba de corporatisti de care sa mi se rupa ca ma duc gratis si le mananc si mancarea, ca oricum au destui bani.