Anunturi de intalnire a pasionatilor in Cluj

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Pentru cei ce n-au plecat din oraş, ne întâlnim la o teras㒠mâine seară’, s㒠ne mai fă’lim şi noi cu ceea ce n-avem?
Mai bem o BR, zicem DA când mai vrem BR, ne uită’m la o EA, avem DESIRO s㒠mergem cu o EA şi aşa de sanchi îl pomenim pe LDH :D

NO ce ziceţi?

E.
 
Cu o mic㒠întârziere (am promios ca le postez asear㒠despre întâlnire, dar de fapt asear㒠a fost devreme, chiar foarte devreme), dar mai bine mai târziu decât niciodată’.

Terasa a fost un OK, dar noroc am avut c㒠m-am dus cu o or㒠înainte de ora fixat㒠pentru întâlnire c㒠aşa am fă’cut rost de masă’.

Prezenţi: Alex G., Obiwan, Doru, Florian, Traian (de fapt a fost ră’pit de nevastă’) şi cu IO.





Ieşirea a fost interesantă’, am discutat mult despre BR, EA, DA, Desiro.

Material pe care s㒠povestim am avut suficient. Fiecare din cei ce au participat s-au delectat privind, sorbind BR.
Pe urmă’, o dat㒠cu înserarea au început bă’ieţii s㒠aduc㒠EA-uri din greu, tote schemele de vopsire pe care vi le puteti imagina, dunguliţe de toate culorile, lă’ţimile (acestea se vedeau pe sub schema de vopsire generală’), ceea ce ne-a umplut de DESIRO, pentru a avea contact cu niscaia EA-uri, dar n-a zis nici una DA.
Atunci noi, de supă’rare am zis DA la o EA care aducea BR de mai multe ori, şi aşa se fă’cu devreme, când a fost mai delicat s㒠alegem calea cea bună’, deoarece la macaze, din cauza unei defecţiuni, tot să’reau acele de pe o parte pe alta.
Dar totul fu bine, când so terminat cu bine şi fiecare am revenit la viaţa de zi cu zi.

Pentrui cei care n-au fost: sâc, sâc, sâc....


E.
 
Cateodata... Mai ales ca a fost destul de cald si mi se deshidrata laseru', frate! :D

Si nu numa' mie, ca este multi ;-)
 
Eu o sa fiu acolo la 18.00
Statie digitala nu este, daca doreste cineva pot sa aduc una, iar de existenta unei statii analogice nu stiu. Cine mai vine?