Bine ati venit !

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Bine ati venit, va asteptam cu poze, articole interesante despre lucrarile pe care le aveti in desfazurare.

Spor la modelit !
 
Salutare

Sunt Adrian.

Am aceasta pasiune de cand ma stiu, insa in ultimi ani nu mi-am facut timp si pt mine.
Dupa o incursiune pe alte meleaguri , flacara s-a reaprins, am inceput sa colectionez incetul cu incetul diverse modele.

Momentan incerc sa ma axez pe o epoca, sau doua si poate cu timpul sa incep si un mic orasel.

Cu Stima
 
Salutare,desi am postat deja la sectiunea incepatori tin sa ma prezint si aici.Numele meu este Adrian,sunt din Craiova,am aproape 35 de ani si sunt nou in lumea trenuletelor,insa ma fascineaza pe zi ce trece :).De asemnea stept cu nerabdare primul meu set dupa aproape 20 de ani si mai bine de la cel primit in copilarie :).
 
Va salut iubitori de trenuri si trenulete . Ma numesc Andrei , 47 ani , din Timisoara . Nu am si nici nu am avut vreodata un trenulet sau un starter set . Acum 30 de ani am vazut asa o minune si am ramas virusat .
Am ajuns la momentul in care pot sa ma ocup si de " boala mea " , adica sa bag bani in pasiunea mea .
 
Salut cred sigur ca sunt cel mai nou membru al site-lui acesta si as vrea sa va spun ca o intamplare nefericita in august 2010 mai precis un infarct cu ruptura de sept intraventricular am fost nevoit sa ma pensionez si asa am dat din greseala peste 3 start seturi 2lugoj si unul Piko de cand erau copii mici de prin 86 87 erau cam daramate si am iceput sa le repar si uite asa am devenit atras puternic de microbul asta al modelismului feroviar cu ajutorul vostru am reusit sa intru in lumea voastra si as vrea sa continui dar deocamdata in limita posibilitatilor financiare pe care le am deocamdata ca sper sa vina si pe strada mea si a tuturor
 
Va salut pe toti! Numele meu este Florin nan, sunt din Dej , am 43 de ani si lucrez in Depoul Dej ca si specialist la controlul ultrasonic si verificarea bandajelor.de numele meu sunt legate cam toate locomotivele expuse in depou incepand cu 150.105 care a fost prima expusa in anul 1992 si terminand cu cele doua LDM-uri Malaxa 193 si ultima terminata luna aceasta 022. Ca si planuri de viitor avem restaurarea locomotivei 40.007D si a vagonului de marfa, aducerea celui de-al doilea vagon de la Depoul Palas , montarea coloanei hidraulice care momentat se gaseste in Remiza Baia-Mare si eventual aducerea inca a unei cisterne pe doua osii tot din Depoul Palas. Asta pentru viitorul imediat. Mai incolo vom vedea. Sper sa colaboram in continuare foarte bine. Pentru cei interesati adresa mea de mail este [email protected] iar tel este 0741207112.
 
Bun venit pe forum.

Asteptam cu interes subiectele despre ce ati facut in ultimul timp la Dej, Subcetate, Pascani cu cele 2 LDM-uri.
 
Spun si eu un bun venit lui Florin Nan. Stiu de ceva vreme ca ai o contributie semnificativa la repararea si conservarea de material rulant de patrimoniu care in prezent este expus la Dej. Ma bucura prezenta ta pe acest forum si sper ca si ceilalti sa aflam cat mai multe noutati despre activitatea si reusitele de la Dej.
 
Bun venit, Florin Nan. Cand am vazut ID-ul, speram sa fii tu. Felicitari pentru ceea ce ai facut la Dej, am vazut pe viu, si spor la planurile de viitor.
Cosmin Both