Noi cladiri pe scara N... decupate cu ajutorul laserului

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
noi suntem mai putini ecologici. :)
Dar avem si o paleta mai mica de materiale...
Eu vreau - nu vreau umblu prin magazinele noastre pentru artisti/arhitecti, si din alea 3-4 cate sunt in centru, toate au cam aceleasi materiale si nu e o paleta foarte bogata. Cel mai mare neajuns este lipsa unor cartoane lucioase de diverse culori. In general se gasesc cele obisnuite, cu fel de fel de modele pe ele. Pentru tamplarii sunt ok, dar pentru suprafete mai mari, nu prea merg.
 
buna Radu,

noi nu putem prelucra cartoane lucioase - daca reflecta prea mult, nu ii "place" laserului...

foarte bune sunt cartoanele de diferite culori care se folosesc aici pentru urari - in general format A5, grosimea cam de la 0,3 la 0,5mm...
 
Radu, nu e vorba de improvizatii, ci e vorba de pragmatism: alege din marea oferta pe care o ai in jur materialele care iti convin cel mai bine ;-)

romanii numesc asta improvizatie, germanii numesc asta pragmatism. magazine care sa vanda "carton pentru laser" pe dimensiuni nu exista nici aici.
 
Deci ca intotdeauna oferta de materiale este acolo unde nu te astepti. Trebuie cautat carton texturat in relief. google nu ne ajuta mai deloc in situatia asta.
 
google nu, insa ochii deschisi da ;-)

ambalajul de la macheta, cel de la biscuti, cartonul care tine dreapta camasa noua, cel care e in spatele ciocolatii elvetiene, hartia de la revista... toate pot conveni in anumite situatii...
 
nu este nici o problema ;-)

daca vrei sa aflii mai multe privind cladirile realizate cu ajutorul laserului, mai gasesti informatii si aici:
http://www.forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2713

precum si aici:
http://www.forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8212