Bine ati venit !

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Salut, numele meu este Paul,sunt din Brasov si dupa expozitia care a avut loc in orasul meu a renascut in mine dorinta de a face parte din aceasta lume minunata a modelismului feroviar. De mic copil imi doream sa am si eu un trenulet cu care sa ma pot juca dar acest lucru nu s-a intamplat din diferite motive. Sad Insa cu ocazia acestei expozitii si cu acordul sotiei mele am reusit in sfarsit achizitionarea unui startset care n-a fost ieftin deloc tinand cont de situatia financiara actuala, insa a fost pentru o cauza nobila, implinirea unui vis din copilarie. Sper ca de-a lungul timpului sa reusesc si eu sa ajung sa detin o diorama proprie, construita dupa propria imaginatie si dupa sfaturile si recomandarile facute de membrii acestei comunitati care sunt extraordinar de utile!
 
Razvan ma bucur mult sa aflu ca mai este un colectionar de N-uri perintre noi. Ca orice copil mic ce este in sufletul meu mor de nerabdare sa vad machetele tale pe N spre surprinderea mea spui ca ai doua. Mare lucru ! Bine ai venit printre noi.

Mopado asemenea bine ai venit printre pasionati, fie ca vremurile sa se schimbe si in timp sa iti imbogatesti colectia. Felicitari pentru achizitionarea startsetului. E un inceput foarte bun. :)
 
Buna tuturor, numele meu este alin si sunt din timisoara. in urma cu ceva vreme m-a apucat rau dorul de trenulet si am zis sa reincep....si uite-ma aici
 
Buna tuturor,
Sunt Zsolt din Sighetu Marmatiei, de-o vreme m am apucat din nou de modelism, inceputurile fiind in copilarie cand am primit un set de marfa la HO si doua locomotive, si doua seturi la TT si o locomotiva (acest lucru fiind in anii '80), ... si iata-ma aici
 
Salutari noilor veniti! Uite-asa vom fi mai multi, cu bune si mai bune ;-)
Lagren, sper ca postezi si bass-ul ala de metal, ca tara geme de manele, ofofof!
 
V㒠salut trenulişti !
Nu am gă’sit unde s㒠m㒠„ară’t” şi eu la faţ㒠decît aici la „Noută’ţi”,
c㒠sînt nou, nu ? Și sînt din Deva.

Deci m-a „că’lcat” trenul de cînd eram puştan dar m-a „că’lact” mai abitir în vară’
cînd am ajuns în Cluj Napoca şi am gă’sit pe net o adres㒠de „magazin de trenuleţe electrice”
şi anume hgd.ro de unde am luat primul meu vagon de marf㒠(frigorific).

Pe voi v-am „gă’sit” ră’scolind netul şi am dat peste un anunţ cum c㒠voi organizaţi
o expoziţie în gara Cluj Napoca. Cam tîrziu pentru mine s㒠o mai pot vizita. Serviciul...

Pentru început „arsenalul” meu se situeaz㒠modic la 4,5 m de şine şi o locomotiv㒠Taurus Br 182.

încerc s㒠fac o dioaram㒠analogic㒠cu automatizare pentru semnale şi macaze.

îmi exprim dorinţa de a deveni membru simpatizant.

C㒠se apropie să’rbă’torile, v㒠doresc Cră’ciun fericit şi un An Nou cu bucurii.

PS. Vreau s㒠pun o poz㒠la avatar, dar nu m㒠las㒠decît 10 Kb. Am modificat poza pîn㒠la 47 Kb, mai jos nu se mai vede nimic din ea.
 
Sunt de putin timp membru pe acest forum ,si am sa incerc sa vorbesc sumar despre mine.Am trecut bine de prima tinerete ,si sunt la fel de fascinat de trenulete ca in copilarie.Atunci in urma cu ceva timp nu se putea face mare lucru in acest domeniu fata de situatia de acum .Am lucrat o diorama HO cu comenzile
in analogic,toate modulele electronice:semafor,comanda macaze,trecere nivel cu bariera,sunet locomotiva etc le-am construit eu.Pe diorama ruleaza doua garnituri simultan.Sper sa mai am timp sa lucrez si alte diorame .
Doresc numai bine pentru toti cei care au aceasta pasiune.
 
Va salut dragi colegi de salon!
Si eu am simptomele acestei boli, pe care am contactat-o dupa niste vizite la fabrica Fleischmann, din Arad. Dupa cite observ, este o boala incurabila si de aceea m-am adresat acestui sanatoriu.
Ma bazez foarte mult pe ajutorul vostru pentru a-mi face suferinta mai usoara.
Despre mine:
Aradean din nastere, timisorean prin adoptie, 43 de ani si cu planuri de a construi o diorama HO, fara catenara, analogic, epoca IV-V.
Sanatate si un an nou mai bun! :D
 
buna dimineata la toata lumea!

ma prezint, sunt Horia din Alsacia, sunt pasionat de trenuri adevarate si de reprezentarile lor in miniatura inca din frageda copilarie si incerc, dupa posibilitatile mele, sa reprezint in miniatura la scara N modelele de locomotive, automotoare si vagoane ale cailor ferate romanesti!

sper sa gasesc intre voi informatii cat mai utile si sprijin si voi incerca si eu sa va ajut pe cat pot cu cunostintele mele!

:D

cam asa ar trebui sa ma prezint, ca nou venit aici...

ar mai fi ceva de adaugat:

imi cer scuze fata de colegii din administratia forumului si de userii acestuia pentru abesenta mea relativ indelungata, insa din pacate in ultimele sase luni dificultati de ordin personal si profesional m-au facut sa nu mai am nici un fel de activitate modelistica, atat aici cat si pe forumurile straine pe care activez. incet, incet, lucrurile intra insa in normal si am considerat ca a venit momentul sa ma reintorc printre voi!
 
Buna ziua la toata lumea de pe acest minunat forum.
Ma numesc Dragos, sunt din Tulcea, am 31 de ani si se pare ca dupa cateva vizionari despre acest hobby prezint simptomele acestei boli.
Scopul meu pe acest forum este de-a invata cat mai mult despre acest hobby, tinand sa precizez ca sunt un novice in aceasta latura.

Cam atat pentru aceasta rubrica si aum sa va bombardez cu tot felul de intrebari.

O zi minunata!!!
 
sandy a spus:
Si, foarte important:
Bine ai revenit , Horia Radulescu!
De cind ai reaparut, parca am alta presiune in instalatie:)
S

asa efecte poate face (re)aparitia mea la mare departare? ;-)

de fapt pentru tine revenisem ceva mai devreme prin FB...

insa oricum, ma bucur sa ne citim din nou!