Intalniri intre pasionati la Timisoara
- darkshadowro
Re: Intalniri intre pasionati la Timisoara
Pana ies pozele din "cenzura" .... urmatoarea intalnire va avea loc pe 12 noiembrie 2017
H0 Ciu Ciu
putintica rabdare stimabile, tot incerc sa gasesc varianta optima de a posta poze.[Local Link Removed for Guests] scrie: [Local Link Removed for Guests]Dum Oct 15, 2017 3:45 pmCiao,
Dar pozele de la intalnirea cu je unde sunt, va rog ?
in ce sens varianta optima?[Local Link Removed for Guests] scrie: [Local Link Removed for Guests]Joi Oct 19, 2017 9:10 amputintica rabdare stimabile, tot incerc sa gasesc varianta optima de a posta poze.[Local Link Removed for Guests] scrie: [Local Link Removed for Guests]Dum Oct 15, 2017 3:45 pmCiao,
nu reusesc nicicum sa gasesc link-ul care sa afiseze in topic pozele doar thumbnail si doar daca dai click pe poza sa deschida imaginea "mare". cum era la fotogaleata, /th_img.[Local Link Removed for Guests] scrie: [Local Link Removed for Guests]Joi Oct 19, 2017 2:25 pmin ce sens varianta optima?[Local Link Removed for Guests] scrie: [Local Link Removed for Guests]Joi Oct 19, 2017 9:10 amputintica rabdare stimabile, tot incerc sa gasesc varianta optima de a posta poze.[Local Link Removed for Guests] scrie: [Local Link Removed for Guests]Dum Oct 15, 2017 3:45 pmCiao,
din ce am testat in storage daca pun link de thumbnail si daca dai click pe poza tot asa mica apare. in postul de mai sus am pus varianta full si baga toate pozele full direct in topic.

ceva de genul vrei?
e si asta o varianta, preferam totusi pozele din topic sa fie mai mici, tinand cont ca sunt 50+ poze cam la fiecare intalnire.
ce link ai folosit? ca eu am incercat si nu imi "sarea" in fata poza, o deschidea in alt tab de browser.
ce link ai folosit? ca eu am incercat si nu imi "sarea" in fata poza, o deschidea in alt tab de browser.
foloseste tag asta "[ img ] link [ /img ]" dar fara spatii si "[Local Link Removed for Guests] scrie: [Local Link Removed for Guests]Vin Oct 20, 2017 9:12 ame si asta o varianta, preferam totusi pozele din topic sa fie mai mici, tinand cont ca sunt 50+ poze cam la fiecare intalnire.
Va salut colegi modelisti feroviari si “trenulisti banateni” si nu numai…
De la intalnirea de Dumineca 15.10.2017 mi-a revenit sarcina sa postez pozele modelelor prezentate si anume :
Flavius ne-a prezentat doua modele CFR-izate si anume :

Big_boy a adus cateva modele CFR-izate de catre el si anume :
1) Vagonul de incalzit trenul WIT :

2) Un vagon Gbgs CFR-izat dintr-un vagon LIMA

3) Vagon de masurat calea al Sucursalei Regionala CFR Timisoara

4) Un vagon Clasa 2-a (Stiu ca nu e 100% correct dar…)

5) Vagon clasa 26-16

6) Un 060 DA nemotorizat dummy

7) Si un ND2-GFR tot nemotorizat dummy ( fara geamuri din pacate…nu a avut)

Si binenteles obisnuita poza de grup

Pana la urmatoarea intalnire va salut cu deosebit respect !
De la intalnirea de Dumineca 15.10.2017 mi-a revenit sarcina sa postez pozele modelelor prezentate si anume :
Flavius ne-a prezentat doua modele CFR-izate si anume :

Big_boy a adus cateva modele CFR-izate de catre el si anume :
1) Vagonul de incalzit trenul WIT :

2) Un vagon Gbgs CFR-izat dintr-un vagon LIMA

3) Vagon de masurat calea al Sucursalei Regionala CFR Timisoara

4) Un vagon Clasa 2-a (Stiu ca nu e 100% correct dar…)

5) Vagon clasa 26-16

6) Un 060 DA nemotorizat dummy

7) Si un ND2-GFR tot nemotorizat dummy ( fara geamuri din pacate…nu a avut)

Si binenteles obisnuita poza de grup

Pana la urmatoarea intalnire va salut cu deosebit respect !
punctul 3) nu se vede... 

rezolvat[Local Link Removed for Guests] scrie: [Local Link Removed for Guests]Vin Oct 20, 2017 2:10 pmpunctul 3) nu se vede...![]()

si totusi.... la punctul 3) ai intercalat si o poza cu WIT-ul de la punctul de mai sus.
hai ca azi sunt cârcotaş.
p.s. din pagina de storage, link-ul de la care poza il pui aici? ca am vazut mai multe categorii: thumbnail, medium size, full size. si link-ul se copiaza direct din storage sau mai trebuie pus la capete "[ img ]" ... "[ /img ]" ?
p.s. din pagina de storage, link-ul de la care poza il pui aici? ca am vazut mai multe categorii: thumbnail, medium size, full size. si link-ul se copiaza direct din storage sau mai trebuie pus la capete "[ img ]" ... "[ /img ]" ?
eu am pus link full BBCodes cu "[ img ]" ... "[ /img ]" ?[Local Link Removed for Guests] scrie: [Local Link Removed for Guests]Vin Oct 20, 2017 2:25 pmsi totusi.... la punctul 3) ai intercalat si o poza cu WIT-ul de la punctul de mai sus.
- bileapetre
dragilor, v-ar interesa o vizita la sageata verde la depoul unde este garata, sau ati fost deja ? se va face si o mica deplasare cu sageata prin depou. vizita va putea avea loc intr-o duminica. In sezonul de vara se organizeaza si excursii, dar acum e pauza.
- darkshadowro
Dragi camarazi de hobby. Va aduc aminte ca duminica 12.11.2017 va avea loc urmatoarea intalnire de modelism de la Timisoara. Sa ne vedem cu bine 

H0 Ciu Ciu
- darkshadowro
Pana apar pozele de la ultima intalnire va anunt ca urmatoarea va avea loc duminica 17 decembrie 2017. Sa ne vedem cu bine
H0 Ciu Ciu
-
- Advertisement