Daca apar probleme de vizualizare a forumului, un simplu clear la cache-ul browserului rezolva problema.

Linia 904 si in continuare spre Moroieni

Discutii despre liniile din Romania, ieri, astazi, maine.
Avatar utilizator
dantm
Mesaje: 1853
Membru din: Mie Mar 05, 2008 12:00 am
Contact:

Linia 904 si in continuare spre Moroieni

Mesaj de dantm » Vin Iul 10, 2009 1:02 pm

Turneele mai vechi se pun, daca le postez acum?
Oricum eu incerc si daca apar reclamatii o sa sterg.

In data de 03.03.2006 am executat impreuna cu Razvan Stefan (Breinu ) un turneu pe ruta Bucuresti Nord-Titu-Pietrosita + ceva pe linia ingusta.

Adevarul este ca eu am mai postat pe undeva turneul dar nu il mai gasesc, e posibil sa se fi sters de pe rfr.

Nu am poze de pe traseul Titu -Tirgoviste, posibil sa aiba Breinu, asa icit incep postarea doar din halta Romlux unde am urcat in tren pentru Fieni.
In mod ciudat multe statii nu aveau la vremea respectiva nici o tabla cu numele.
Statia Romlux este aproape in centrul Tirgovistei linga o autogara, linia este dubla pina in statia Teis, unde inainte de intrarea in statie liniile duble se unesc.Practic trenul opreste blochind o strada si imediat urmeaza podul peste Ialomita. Dupa pod linia se ramifica in dreapta spre Tirgoviste Nord in stinga spre Aninoasa.Intre aceste 2 linii exista un racord abandonat. Nu stiu daca in 2009 racordul mai e in teren.

[Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests]
In Doicesti era un marfar in fata garii asa incit nu am pozat bine(decit la intoarcere)
[Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests]
La Fieni, coborim, trenul nu circula pina la Pietrosita asa incit cautam un autobuz.
Pina una alta pozam gara CFI si citeva vagoane de ingusta.
Luam un autobuz care ne lasa la capatul statiei Pietrosita.Din cauza zapezii nu ne-am dus sa pozam gara, cu gindul ca pozam la intoarcere.Dar lucrurile aveau sa ia o alta turnura.
[Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests]

In Pietrosita gasim un turn de apa, o placa de intoarcere si un fel de grupa de marfa acoperita de zapada.Pe linga aceasta este linia ingusta.
Sub privirile unor cetateni, care in mod curioas nu aveau ce face, fac doua poze si plecam pe linia ingusta.
[Link Removed for Guests]
[Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests]

Nu mergem mult si sintem avertizati ca vine trenul

[Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests]

traversam Ialomita pe un pod proaspat renovat si dupa ceva timp gasim un semnal de intrare si mai apoi o statie unde un tren astepta la cruce.
[Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests]
Soseste si trenul de la Fieni.Circulatia se face la interval de statie, care e deservita de un angajat si cu ordin de circulatie.Transportul era facut atunci de catre Unicom Tranzit, fabrica de ciment neavind acreditare AFER a externalizat servicul.
[Link Removed for Guests]
Urcam impreuna cu echipajul pe locomotiva si pornim spre Fieni.
[Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests]

In Tepes Voda asteptind la cruce fac o poza a statiei CFR. Statia ingusta are doar o baraca de lemn.Soseste si trenul de la Fieni iar noi pornim.Inainte de Fieni coborim ca sa nu fim vazuti in cabina, trecem pasarela, trenul spre Tirgoviste e deja format.
[Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests]

[Link Removed for Guests]

Cam atit, pare scurta deplasarea dar eram deja uzi la picioare si destul de obositi.
aparat foto Olympus Camedia 310
Scrie răspuns

Înapoi la “Liniile din Romania”