Daca apar probleme de vizualizare a forumului, un simplu clear la cache-ul browserului rezolva problema.

De să’rbă’tori, MOCÄ‚NIÈťA circul㒠din nou În Bucovina

Scrie răspuns
Avatar utilizator
BOGDAN I
Mesaje: 955
Membru din: Sâm Ian 09, 2016 8:06 pm
Localitate: Brasov
Contact:

De să’rbă’tori, MOCÄ‚NIÈťA circul㒠din nou În Bucovina

Mesaj de BOGDAN I » Joi Dec 20, 2012 5:16 pm

..în perioada să’rbă’torilor de iarnă’, mocă’niţa din comuna sucevean㒠Moldoviţa va circula din nou, pe singura linie cu ecartament îngust funcţional㒠în Bucovina, în cadrul programului „Parcursuri de agrement cu mocă’niţa „Huţulca””, relateaz㒠Agerpres.

Trenul de epoc㒠va pleca din spatele hotelului „Oana” din Moldoviţa, respectiv din Argel - Zigreva, urmând s㒠circule în fiecare zi în perioada 26 decembrie – 6 ianuarie 2013.

Traseul urmă’reşte pârâul Moldoviţa, aflat într-o zon㒠tipic bucovineană’, unde turiştii vor vedea case în stil vechi sau că’piţe şi clă’i de fân. Capă’tul liniei este situat într-o poiană’, la marginea pă’durii de brad. De aici, vizitatorii pot pleca mai departe cu să’nii trase de cai, aranjate cu ciucuri pe că’pă’stru sau pot merge la o mas㒠tradiţional㒠bucovineană’.

Preţul unei că’lă’torii pentru un traseu de 21 de kilometri este de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copiii între 6 şi 16 ani.

Turiştii interesaţi pot închiria trenuri speciale, ca de exemplu trenul cu locomotiv㒠cu abur (preţul este de 1.000-2.000 de lei fă’r㒠TVA, în funcţie de lungimea traseului; comanda trebuie fă’cut㒠cu cel puţin trei zile înainte) sau trenul cu locomotiv㒠Diesel (preţul este de 500 – 1.000 de lei fă’r㒠TVA în funcţie de traseu, iar comanda trebuie fă’cut㒠cu cel puţin o zi înainte).

SURSA : AGERPRES
[Link Removed for Guests]
[Link Removed for Guests]
Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri, evenimente si noutati din domeniul feroviar”