Anunt important: [Local Link Removed for Guests]
In perioada 10-11 decembrie 2018, forumul o sa functioneze cu intreruperi, se face upgrade.

Anunturi legate de club

Avatar utilizator
Radu161
Mesaje: 1728
Membru din: Vin Mai 25, 2007 12:00 am
Localitate: Bucuresti/Arad
Contact:

Anunturi legate de club

Mesaj de Radu161 » Dum Oct 28, 2012 2:54 pm

Am mutat blogul CFB pe un alt site, ce ne ofera o mai mare flexibilitate. Cu aceasta ocazie am grupat articolele pe categorii, pentru a fi gasite mai usor.
Noul blog il gasiti la adresa [Link Removed for Guests]
Dor de duca, sa te-aduca...
[Link Removed for Guests]
[Link Removed for Guests]
Avatar utilizator
Radu161
Mesaje: 1728
Membru din: Vin Mai 25, 2007 12:00 am
Localitate: Bucuresti/Arad
Contact:

Oficializare Club Feroviar Bucuresti

Mesaj de Radu161 » Mar Iun 03, 2014 1:05 pm

La inceputul acestui an am decis ca dupa 3 ani de activitate a venit momentul sa oficializam Clubul Feroviar Bucuresti. Am considerat necesar acest pas pentru a avea mai departe posibilitatea deschidere a unor colaborari oficiale cu cluburi si companii, spre a ajuta la promovarea modelismului feroviar si cailor ferate in general.
In urma efectuarii demersurilor legale in acest sens, am primit in data de 9 mai 2014 hotararea judecatoreasca prin care este infiintata Asociatia “Club Feroviar Bucuresti”.
Structura clubului este alcatuita astfel:
Presedinte: Radu Popescu
Vicepresedinte: Radu Pavel
Secretar: Dimitrie Selu
Cenzor: Emanuela Agent
Si trebuie sa-l mentionam ca membru de onoare pe Cornel Tugui, care a avut o contributie importanta la dezvoltarea si infiintarea clubului.
Asociatia “Club Feroviar Bucuresti” este deschisa tuturor celor interesati de modelismul feroviar si elementelor conexe acestuia, indiferent daca au sau nu experienta. In cadrul clubului oricine poate invata diverse lucruri legate de acest hobby si, mai ales, au ocazia sa aplice o multitudine de tehnici in timpul constructiei modulelor. De asemenea, membrii clubului au ocazia de a participa la expozitii nationale si internationale, iar cand nu sunt expozitii, o parte dintre module sunt montate, ceea ce ne permite sa rulam garnituri de tren cu o lungime de pana la 2,5m. Astfel avem ocazia de a vedea in actiune diverse modele, mai noi sau mai vechi, si chiar unele prezentate in premiera.
Intalnirile au loc in general sambata dupamasa, sediul fiind situat in sectorul 3, aproape de statia de metrou 1 Decembrie 1918. Pentru detalii legate de club si intalniri, puteti sa ne contactati pe adresa cfbuc[at]yahoo.com , radu161[at]yahoo.com sau pe facebook pe [Link Removed for Guests] .
Dor de duca, sa te-aduca...
[Link Removed for Guests]
[Link Removed for Guests]
Scrie răspuns

Înapoi la “Club Feroviar Bucuresti”