Anunt important: [Local Link Removed for Guests]
In perioada 10-11 decembrie 2018, forumul o sa functioneze cu intreruperi, se face upgrade.

Ma retrag

Avatar utilizator
Florin-Dej
Mesaje: 390
Membru din: Sâm Mai 07, 2011 12:00 am
Localitate: Dej
Contact:

Ma retrag

Mesaj de Florin-Dej » Joi Mar 01, 2012 6:50 pm

Dragi prieteni, intrucat vad ca in ultimul timp toate posturile mi se blocheaza tocmai cand sa dau si eu un raspuns si ca sa nu se creada ca m-am suparat ca proasta pe sat in conditiile in care vad ca vinovatul principal sunt tot eu, cand vad ca nici unul din voi nu a luat atitudine concisa fata de gestul lui Traian (pentru care nu am nici un fel de antipatie ) vreau sa va spun cateva lucruri: nu cunosc meritele lui in cadrul clubului dar vreau sa va spun ca nici noi nu am stat cu mainile in san. Vreau sa fie clar pentru toti ca toate locomotivele pe care le vedeti la Dej au venit pe roti proprii si pentru fiecare eu impreuna cu colegul Moisescu am purtat intreaga raspundere din punct de vedere al sigurantei circulatiei. Cei dintre voi care stiu pot sa le expice mai pe larg si celorlalti ce implica acest lucru. La fel cum voi v-ati petrecut noptile la club la fel si poate mult, mult mai greu ne-a fost si noua care le-am insotit vara sau iarna si care am fost nevoiti sa venim pe ele indiferent de conditiile meteo. Usor nu ne-a fost, iar uite ca pentru mine incep sa se vada efectele...
Asa cum am mai spus nu se pune problema restrictiilor in vizitarea muzeului, doar ca pe viitor va fi o activitate mai organizata si se va orienta in special asupra exponatelor sau a celor in lucru.
Avand in vedere cele spuse mai sus si pentru a nu mai vorbi ca si Moise in pustiu consider ca este de datoria mea sa ma retrag (temporar?) de pe forum.
Imi cer scuze tuturor celor care s-au simtit jigniti de vreo afirmatie dar vreau sa stie ca nu a fost cu intentie.
Va doresc tuturor o seara placuta si succes in activitate!
piciu
Mesaje: 105
Membru din: Dum Noi 11, 2007 12:00 am
Localitate: Galati
Contact:

Mesaj de piciu » Joi Mar 01, 2012 7:06 pm

florine,imi pare rau ca te retragi.sincer nu cunosc problema foarte bine asa ca nu imi voi da cu parerea daca ai tu dreptate sau ceillti...ce pot sa spun e ca vom fi mai saraci cu un membru.
P.S.nu e vorba de atitudine dar ma feresc sa fac firmatii despre unii membri....atat timp cat printre ei se afla unul care a luat ban pe un alt forum foarte cunoscut pentru limbaj trivial.ba mai se dadea pe acolo si navomodelist cand de fapt el confunda chila cu bordajele....ma rog.are acelasi nick si aici.
stageexp
Mesaje: 1260
Membru din: Lun Ian 14, 2008 12:00 am
Localitate: Timisoara
Contact:

Mesaj de stageexp » Vin Mar 02, 2012 10:13 am

Salut Florin-Dej,
te salut cu stima din pozitia de pasionat feroviar moderat, apreciez ce s-a facut in spatiul de la Dej pe care l-am vizitat si pe care l-am descris si pe pagina mea personala de net ca fiind cea mai reusita locatie de acest gen din tara.

Imi pare rau ca te retragi, pentru ca imi pare rau cand oameni pasionati o iau "in freza" din cauza unor interese de gasti. In rest, odata cu pierderea statulului de forumist, crede-ma ca nu pierzi nimic, aici e vorba in general, nu neaparat de acest forum.

Stima,
pentru ceea ce ati facut si ce veti face probabil in continuare.
Avatar utilizator
interesantul
Mesaje: 1584
Membru din: Dum Ian 24, 2016 8:06 pm
Localitate: Cluj-Napoca
Contact:

Mesaj de interesantul » Vin Mar 02, 2012 10:32 am

Sper ca alegerea ta s㒠fie temporar㒠şi pe termen scurt.

Subiectele au fost blocate deoarece era clar㒠tendinţa lor de a devia spre discuţii neprincipiale.
Mai bine le blochezi la începutul inflamă’rii subiectului, decât peste câteva ceasuri, zile s㒠ne înjură’m toţi între noi, s㒠ne dă’m care mai de care apă’ră’tori ai unuia sau a altuia, pe urm㒠tot noi, comunitatea noastr㒠mic㒠şi în formare s㒠sufere prin migrarea unor membri care s-au simţit lezaţi, etc...

Noi, cei implicaţi direct, nu am luat apă’rarea nici unuia, referitor la problema ivit㒠între un grup de vizitatori şi gazda noastră’, tocmai pentru a nu face o politic㒠partizană’.
Faptele au fost consumate, timpul înapoi nu se mai poate da, dar asta nu înseamn㒠c㒠am murit.

Oricum s㒠ştii c㒠ne pregă’tim pentru perioada când va fi timp frumos s㒠mai facem o vizită’, c㒠sigur mai sunt multe de descoperit.

E.
“Violenţa verbală şi non verbală este ultima armă a incompetenţilor!” - Исаак Азимов
------------------------------------------
Locomotive, vagoane, călătorii
Avatar utilizator
Gam3
Site Admin
Mesaje: 5043
Membru din: Sâm Iun 18, 2016 8:06 pm
Localitate: Iași
Contact:

Mesaj de Gam3 » Vin Mar 02, 2012 11:06 am

Sper ca retragerea sa fie una temporara si scurta.
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”