Anunt important: [Local Link Removed for Guests]

Semnale CFR home made

Moderator: rrzxxx

Avatar utilizator
papoo
Mesaje: 2
Membru din: Sâm Sep 04, 2010 12:00 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Semnale CFR home made

Mesaj de papoo » Mie Sep 15, 2010 11:51 pm

Salutare tuturor,

Prezint in continuare primele doua creatii ale mele in materie de infrastructura feroviara, mai precis un semnal prevestitor si unul de manevra pitic. Inainte sa fiu criticat poate pentru calitatea "creatiilor" tin sa precizez ca sunt incepatar in ale "trenulismului", pentru ca, cu toate ca am fost pasionat de mic de trenuri, am reusit de curand sa-mi cumpar o locomotiva, un vagon si un set de sine H0, pe care poate le voi prezenta in cadrul unui alt topic ce are legatura cu acestea.
Revenind la semnale, acestea sunt realizate din cartele telefonice subtiri (panoul in care sunt prinse LED-urile de 3mm), sarma (pentru legaturi), betisoare de urechi (stalpul semnalului prevestitor), lemn (baza acestora), fasii dintr-un plici de muste (pentru scara, inspirat fiind de solutia gasita de domnul Prognosis in crearea semnalelor sale) si carton duplex (cutia de la baza semnalului prevestitor si cutia semnalului de manevra). La final au fost vopsite cu oja gasita "prin casa".
Las in continuare pozele sa vorbeasca:

[Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests]

Si aprinse:

[Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests] [Link Removed for Guests]

Imi cer scuze pentru calitatea pozele, insa telefonul mobil a fost singurul mijloc avut la dispozitie in acel moment prentru realizarea acestora. Astept in continuare impresii si sugestii.
Scrie răspuns

Înapoi la “Instalatii si anexe ”