Z㒠end of Z㒠lumea!

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
La anu pe vremea asta o sa sarbatorim iar sfarsitul lumii ? O sa fie o data calendaristica marcata cu rosu ingrosat ? :D :evil:
 
Subscriu la titlul lui dantm.
Eu lucrez la patron, asa ca nici cu conced medical nu pot pleca si in plus pe la campie nu-s centre dinalea de energie pozitiva, numa negativa. :D
Am facut comanda de niste palinca, pe care sper sa o primesc astazi, si ... astept.
Zapada avem, coduri de toate culorile sunt, brazi are la piata, vine craciunul cu iz apocaliptic. :))
Problema care nu am inteles-o e ca dureaza 3 sau 6 zile toata treaba? Stiti voi, duhuri, fantoms, fenomene mai presus de mintea noastra.
Sper, si aici veti fi de acord cred, cu autorul unui paharel - doua de apa de foc cu diverse arome vom reusi sa explicam pana la urma tot.
Asa ca Apocalipsa placuta, si nu abuzati prea mult totusi ca la spital nu stim daca au program normal sau redus de apocalipsa.
A si altceva ce nu am priceput: incepe apocalipsa pe 21.12.2012 ora 0:00:01 secunde sau nu are ora fixa de incepere?
Sa ne ... citim sanatosi in urmatoarele zile! :D
 
Aici s-a bă’gat la promoţie, de cîteva zile, noul calendar mayaş pe urmă’torii 25.920 de ani. M㒠bate gîndul să’-mi achiziţionez unul, mai ales că’, spun bă’ieţii, de data asta s-au adaptat la nevoile societă’ţii şi au renunţat la editarea lui pe format pietroi şi îl scot în format holografic. Om vedea mîine, în ziua de şoping.
Problema ar putea fi alta - se pare c㒠de mîine în domeniul feroviar se intr㒠în tranziţia spre epoca VII, unde sloganul general e "ca vîntul şi ca gîndul". Ai noştri de la Chefereu, urmaşi ai dacilor - mult superiori spiritual - vin cu un proiect aliniat la noua er㒠a telepatiei: "tot cu gîndu'".

Acuma, pentru cine chiar vrea s㒠experimenteze sfîrşitul lumii, recomand o ieşire în oraş cu maşina :-x, în piaţă’, la brazi sau în supermarket :evil:
 
Io am un brad de plastic. ,,La cerinta" mai multor membrii din familie cum ca doar io nu fac brad mi-am loat un brad de plastic, o ,,instatlatie" din bazar de la arabi sau chinezi, citeva globuri si gata bradu, dupa nebunia cu sfirsitu... anului trag un sac menajer pe el si-l sui in pod.Deja s-a invechit si bradu si ritualul coboririi lui din pod si dezvelirii, exact ca o statuie trag sacul de pe el si e gata imbodobit.

Ca sa protejez natura, am vazut la teleu, ca civilizatia din Insula Pastelui a disparut din cauza ca au taiat toti pomii.

Acuma cu sfirsitul lumii, oare sa mai cobor bradu din pod??
 
Da, bradu` ă’la de plastic nu a poluat mai mult când a fo fă’cut, decât unul de la mama natură’, din crescă’toria de brazi?
C㒠ă’la de plastic e din ţiţei, care a trecut prin nşpe mii de instalaţii de rafinare.
Pe urm㒠structura de rezistenţ㒠din fier, care a început cu exploatarea minieră’, combinat siderurgic, etc...
Nu mai discut de un brad natural tă’iat pentru a face ambalajul de carton ondulat.

Deci io cu mintiuca me, zâc c㒠mai bine plantezi în cas㒠un brad natural, decât unul care prin simpla producere a lui a poluat cât zeci de mii de brazi.


Da amu, vs subiectul principal... ”Am cazanul meu” (de Sandy) Și chiar egzâstă’.

Amu îs hotă’rât s㒠testez rezistenţa pateului meu, în pregă’tir pentru un oarecare Z㒠end.
 
Apai cind lam fost㒠luat㒠mam gîndit sa nu tai altu.
Ca cum erau la Comă’ndă’u, sti tu cînd neam fost㒠dus㒠noi p㒠deal în sus.

Da io mai bine zic sa desenam unu pa casa. Stii tu tovarase , bradu, bradu d㒠brad nu rezista la noi la cimpie.
Poate acuma cu sfirsitu lumii o sa inceapa alt inceput si so schimba ceva.

Zilele trecute am fost la un vecin ca la doi porci leo fost venit sfirsitu lumii, si atunci acolo cu buchetu fiert am tinut si noi sfirsitu atunci. Miine sint la lucru da poate tinem inceputu simbata. Inceputul ala nou daca il mai prindem.
 
Pai asa cum s-a interzis si iarba (nu Noch) , asa se interzice totul. Acu asta cu brazii e pe motiv ca distrugem , poate ca da, distrugem , dar daca industria e mai buna ca natura...sa ma iertati da nu suntem normali ca specie !
 
Amu o alt㒠întrebare...
Zâua de mâine începe la 12 noaptea.
Pă’i deja e 12 noaptea în Fidji, ia când maine aicilea va fi 12 de zi, acolo la Fidji va fi 12 de noaptea viitoare.
Deci la ce ceas vine Z㒠end-ul?
C㒠dac㒠vine la noi la noapte, în Honolulu va fi ieri, deci atunci Maiasii au gresit c㒠vine în 21, pentru unii, iar pentru altii nu. Cu ce-s mai prejos ă’ia din Honolulu s㒠le vin㒠Z㒠end mai repede, sau de ce la Fidji s㒠le vin㒠mai târziu dac㒠ne raport㒠ma noi (România).

Deci când vine Z㒠End-ul c㒠io trebe s㒠beu, da nu pre mult c㒠mâine am program românesc de baz㒠(Shopping) şi trebe s㒠fiu Fresh!

Rogu-v㒠s㒠m㒠dumiriţi şi pe mine...
 
Pai ti-am raspuns eu, ca patesti ca in Ocolul pamintului in 80 de zile.

Degeaba intrebi di Fiji.

Nu cumva mai demult pamintul era o masa care statea pe o broasca testoasa care statea pe un elefant care statea pe ....?

Adica daca maiasii astia aveau o lume a lor, si calendarul e doar pentru ei? si sfirsitul lor a si fost. A fost deja 21-12-2012 la maiasi si le-a venit sfirsitul. noi ce mai asteptam?avem alt calendar, alta brinza-n alta traista.
 
lasa prostiile LDH, trimite diplomele, ca acu' vine Конец-u Мир-ului
 
Bancul serii de ajun...

Sfarsitul lumii vine si in Romania: se uita in dreapta, se uita in stanga.
-Cred ca am mai fost pe aici!
Si a plecat mai departe.
 
M-am uitat mai atent la sfirsitul lumii.
Nu e tirziu sa vina mai e din ziua de azi.

dar scrisul ala maias e format din diverse figurine, seamana cu biscuitii ZOO, un ursulet, o caprioara, un crocodilas, un iepuraas.

E clar pentru mine, e ca cum ai da in ghioc, cum zîc alea prin gari: hai sa ti ghicesc sa ti dau in bobi.

Adica cum sa descifrezi sfirsitul lumii intr+un ALFABET, auzi alfabet cu animale.

M-am razgindit.
 
Mai sunt ore bune din "D Day"....adic㒠"Zâua a mai nasoală’"......şi m-a cuprinssss....liniştea......pentru c㒠linişte e şi p-afară’, unde ninge frumos şi liniştit, ca-n "pozele de Cră’ciun".......Dac㒠asta e "liniştea sfârşitului", atunci aştept s㒠vin㒠înserarea, s㒠pun la fiert un vin şi cu cana aburind㒠în mână’, voi privi pe fereastr㒠la omă’tul proaspă’t aşezat şi-n "liniştea deplină’, cariu-n grindă’-l voi auzi rozând"....cum spunea poetul...............Aştept,aştept......urmă’torul 21 decembrie......din ziua asta începe s㒠"creasc㒠ziua"........
 
Salut... Tocmai a fost Sfarsitul Lumii, au anuntat Microsoft si CNN, impreuna cu AOL... din pacate din cauza crizei nu au mai avut bani de efecte speciale, iar Romania este oricum cu cateva sute de ani in urma...

Act ratat
 
Ș-am beut de pomană’...
Nu m㒠mai ieu dup㒠maiaşi.
Amu aştept s㒠vă’z ce mai zâc şi alţii când mai vine un Z㒠End.

Amu trebe s㒠m㒠duc să’-mi platesc datoriile la bă’nci. :(