Website pentru mersul trenurilor

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Florinn

Administrator
Membru personal
Super Moderator
Trenulist
17 Ianuarie 2006
5.547
16
Cluj Napoca / Bucuresti
www.trains-addicted.ro
WEBSITE
http://www.trains-addicted.ro
YAHOO
bogdannf
LOCATION
Cluj Napoca / Bucuresti
nelucozac a spus:
Fiind nemultumit de website-ul pentru mersul trenurilor al SC Informatica Feroviara (fost Centrul de calcul al CFR), am proiectat un website propriu care poate fi accesat la http://193.226.19.29:1026

Va asigur ca e mult mai bun decit alte website-uri care ofera aceleasi servicii de informare, pentru ca poate gasi rute intre oricare doua statii CFR. Puteti cere de exemplu rute de la Cluj la Oltenita, cea mai dificila intrebare pentru alte website-uri. De ce? Calatoria presupune sa iei un tren de la Cluj Napoca la Bucuresti Nord si urmatorul tren de la Bucuresti Obor sau Titan Sud (de la Gara de Nord la Obor sau Titan Sud trebuie sa luam altceva) pina la Oltenita.

Mai are multe alte avantaje, de care sper sa va convingeti dupa ce veti accesa website-ul meu.

Sper ca nu am suparat pe cineva daca am postat acest mesaj. Consider ca e o informatie de interes general, pentru oricine are nevoie sa calatoreasca cu trenul.

Nelu Cozac

Anuntul a fost mutat aici
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.