Weathering Sina PIKO

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Cristian-horea

Active Member
21 Octombrie 2010
145
0
Timisoara/Teius
trains-in-miniature.blogspot.com
WEBSITE
http://trains-in-miniature.blogspot.com/
LOCATION
Timisoara/Teius
Dupa ce mi-am cumparat un start set PIKO-Connex, m-am plictisit de infatisarea sinelor noi, acestea fiind ireal de curate m-am hotarat sa le imbatrinesc putin.

Am mers la un magazin si am decis sa folosesc pentru imbatranirea sinelor un pigment super- concentrat, pentru zugraveli interioare.


Cu ajutorul unei pensule,


M-am apucat de vopsit sina, iar in final, sina a iesit asa:In final sina a iesit cu o nuanta de maroniu inchis, nuanta fiind aproape ca in realitate, dupa uscarea pigmentului.

Sper ca v-a placut si va astept sugestiile aici pe forum.

Multumesc pentru vizionare!!! :D
 
Doua sugestii:
1. incearca sa folosesti linkuri miniatura pt poze, vezi aici http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1027
2. lasa capetele sinelor nevopsite altminteri o sa ai probleme de contact electric intre ele.
 
Cu toate ca nu se vedea prea bine in primele poze , sa sti LDH ca ti-am urmat sfatul si am mai aplicat inca o tura de vopsea pe placile de amortizare.

Pozele sunt din nou facute cu telefonul mobil, deci va rog sa scuzati calitatea lor. :oops:

Aceste poze sunt facute pe o sectiune de sina dreapta.Si acum niste poze cu o sectiune de linie curba.
Iar acum ceea ce imi place cel mai mult cum a iesit, si amume
Macazul BWL/BWR

Cel mai mult mi-au placut cum au iesit contra-sinele de la macaz, dupa vopsire, si anume asa:


Sper ca v-a placul lucrarea mea, si multumesc pentru atentia acordata ei!!! :D
 
imitatie de rugina

<r>Nu stiu daca a mai fost deschis acest topic pe tema asta deoarece nu am studiat tot siteul.Am si eu o intrebare:Cum pot sa imit rugina de pe sine ca am vazut in mai multe diorame mai ales in cea a lui LDH. <URL url="http://i291.photobucket.com/albums/ll298/indiracojocaru/Macheta%203%20x%202%20m%202011/04_14_2011/Ansamblu/IMG_7397.jpg"><LINK_TEXT text="http://i291.photobucket.com/albums/ll29 ... G_7397.jpg">http://i291.photobucket.com/albums/ll298/indiracojocaru/Macheta%203%20x%202%20m%202011/04_14_2011/Ansamblu/IMG_7397.jpg</LINK_TEXT></URL> (scz ca am "furat" linkul ) <E>:lautar:</E> <E>:fluierat:</E></r>
 
Eu am folosit o vopsea acrilica cumparata din Hornbach, "mattone brick" se numea parca.se poate folosi intr-o usoara combinatie cu negru, ca sa nu fie prea ruginie daca este cazul.
 
exista machiaj si pentru traverse.

diverse nuante de maro-negru mat aplicate pe traverse,fara sa atingi sinele si tarfoanele.pe alocuri ,cu pensula uscata aplici prin stergere superficiala un pic de alb sau gri pentru un efect realist.cauta pe google images sau pe youtube ca sunt gramada de tutoriale si poze despre ce si cum.