WC public pentru deservirea unei gari mici scara 1/87

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

wittman40

Well-Known Member
24 Ianuarie 2011
379
2
Arad - Satu Mare
LOCATION
Arad - Satu Mare
Si fiindca vreau si altii machete iata si prima comanda din anul acesta, un WC public pentru deservirea unei gari mici, din era comunista la scara 1/87. Adica fac doua caci mie ce mai imi ramine e asemanator ca unul lasercut doar am avut grija sa nu mi se strice laserul si am taiat cu cutterul :)


 
"witman40".....mi-aduc aminte, cu un mare zâmbet pe faţă’, de o "budă’" de(pentru) gar㒠prezentat㒠la "Mocă’niţa" de la Sfântu Gheorghe 2003, 2004 sau 2005 (nu mai ştiu exat anul - trebuie s㒠cotrobă’i prin arhivă’) adus㒠şi prezentat㒠de, cine altul, decât P.D.I. pe o mic㒠dioram㒠a unei gă’ri...., "budă’" pe al că’rui paravan de la intrare era şi un "grafitty" cu....."Jos Iliescu"..... a fost "deliciul" tuturor, la acea vreme...... Offfff cum a trecut timpul !!!
 
Nu am vrut sa fac ceva tare, nu am stiut daca o sa ii placa clientului, dar pina la urma vad ca totusi i-a placut. dar cu tilharii ce mi-au spart geamurile tot nu sunt prea fericit :)))
 
.....D'apă’i, cum ziceam cu ceva rânduri mai sus, am avut ară’tată’, într-un cadru larg... (era s㒠zic de emanaţie)... prezentare public㒠o "bud㒠veche" conform㒠în grafitti curentului epocii, la Mocă’niţa 2005.

.....e de remarcat c㒠e un pic "prea curată’"...oare fiindc㒠era "pe afară’"?