Vizualizarea Mesajelor Necitite de la Ultima Vizita

felippe

Mecanic de locomotiva
21 Ianuarie 2006
1.554
89
-
Banuiesc ca toti utilizatorii acestui forum stiu cum sa se autentifice.

Imediat dupa autentificare, in partea dreapta a ecranului ar trebui sa apara link-ul "Vizualizarea mesajelor scrise de la ultima ta vizita":

In cazul in care acest link nu apare, dupa autentificare, procedati astfel:

1) Click pe link-ul "Forum" in partea stanga-sus a ecranului:

2) Click pe link-ul "Pagina de start a forumurilor forum.lokomotiv.ro" situat in partea stanga, imediat deasupra capului de tabel (bara albastra) cu topicurile forumului:

3) Acum ar trebui ca link-ul "Vizualizarea mesajelor scrise de la ultima ta vizita" despre care aminteam mai sus, sa fie vizibil; click pe el!

4) Imediat ce ecranul cu lista mesajelor necitite este afisat faceti un Bookmark in Bookmark bar; cea mai simpla metoda: "drag and drop" iconita din fata URL-ului din bara de adrese:

4.1) Lista mesajelor necitite de la ultima vizita

4.2) Crearea bookmark-ului

Acum, de fiecare data cand vreti sa vedeti toate mesajele necitite de la ultima vizita este suficient un click pe bookmark-ul din "Bookmark bar":

Cine mai are nevoie sa fie instiintat prin email de ultimele mesaje scrise pe forum? Ce nevoie mai este de lista derulanta a ultimelor 20 de mesaje?

Eu folosesc aceasta metoda de cand m-am inscris pe forum, in 2006 si de atunci o folosesc cu succes de fiecare data (ma rog, aproape de fiecare data).

Metoda este similara si pentru Internet Explorer si pentru Mozile, Firefox, Safari, etc etc