Vizualizarea Mesajelor Necitite de la Ultima Vizita

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

felippe

Mecanic de locomotiva
21 Ianuarie 2006
1.554
89
-
Banuiesc ca toti utilizatorii acestui forum stiu cum sa se autentifice.

Imediat dupa autentificare, in partea dreapta a ecranului ar trebui sa apara link-ul "Vizualizarea mesajelor scrise de la ultima ta vizita":In cazul in care acest link nu apare, dupa autentificare, procedati astfel:

1) Click pe link-ul "Forum" in partea stanga-sus a ecranului:2) Click pe link-ul "Pagina de start a forumurilor forum.lokomotiv.ro" situat in partea stanga, imediat deasupra capului de tabel (bara albastra) cu topicurile forumului:3) Acum ar trebui ca link-ul "Vizualizarea mesajelor scrise de la ultima ta vizita" despre care aminteam mai sus, sa fie vizibil; click pe el!4) Imediat ce ecranul cu lista mesajelor necitite este afisat faceti un Bookmark in Bookmark bar; cea mai simpla metoda: "drag and drop" iconita din fata URL-ului din bara de adrese:

4.1) Lista mesajelor necitite de la ultima vizita


4.2) Crearea bookmark-ului


Acum, de fiecare data cand vreti sa vedeti toate mesajele necitite de la ultima vizita este suficient un click pe bookmark-ul din "Bookmark bar":Cine mai are nevoie sa fie instiintat prin email de ultimele mesaje scrise pe forum? Ce nevoie mai este de lista derulanta a ultimelor 20 de mesaje?

Eu folosesc aceasta metoda de cand m-am inscris pe forum, in 2006 si de atunci o folosesc cu succes de fiecare data (ma rog, aproape de fiecare data).

Metoda este similara si pentru Internet Explorer si pentru Mozile, Firefox, Safari, etc etc