Vizita Muzeu Tehnic Vienna

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

pepyxxl

Member
5 Ianuarie 2008
37
0
ploiesti
LOCATION
ploiesti
Cu ocazia concediului am reusit sa ajung la Muzeul Tehnic din Vienna. Printre multe altele expuse am vazut si material rulant feroviar in marime naturala sau machete. Cel mai dureros a fost ca s-au terminat acumulatorii la camera foto(erau dupa foarte multe poze din gradina zoo si muzeu).Interesant a fost pentru pustiul meu, deoarece muzeul are o sectie cu experimente 'cauza si efect' si un spatiu de joaca care avea o masina de pompieri in marime naturala si echipamentul aferent. Mai jos poze din sectiunea feroviara a muzeului:Aceasta este macheta unei masini de sapat tunele

Acum trecem la marime naturala


Langa acest vagon era un LCD care prezenta cum a fost recuperat si restaurat. Foarte interesant, noi mai avem pana sa ajungem la asa ceva.

Sper ca v-a placut. Recomand cu caldura vizita acestui muzeu, pentru toate sectiile care le are, si pentru cei care au copii sa-i duca cu incredere, o sa le placa(mai ales la baieti).