Cu ocazia concediului am reusit sa ajung la Muzeul Tehnic din Vienna. Printre multe altele expuse am vazut si material rulant feroviar in marime naturala sau machete. Cel mai dureros a fost ca s-au terminat acumulatorii la camera foto(erau dupa foarte multe poze din gradina zoo si muzeu).Interesant a fost pentru pustiul meu, deoarece muzeul are o sectie cu experimente 'cauza si efect' si un spatiu de joaca care avea o masina de pompieri in marime naturala si echipamentul aferent. Mai jos poze din sectiunea feroviara a muzeului:

Aceasta este macheta unei masini de sapat tunele

Acum trecem la marime naturala

Langa acest vagon era un LCD care prezenta cum a fost recuperat si restaurat. Foarte interesant, noi mai avem pana sa ajungem la asa ceva.

Sper ca v-a placut. Recomand cu caldura vizita acestui muzeu, pentru toate sectiile care le are, si pentru cei care au copii sa-i duca cu incredere, o sa le placa(mai ales la baieti).

Aceasta este macheta unei masini de sapat tunele

Acum trecem la marime naturala

Langa acest vagon era un LCD care prezenta cum a fost recuperat si restaurat. Foarte interesant, noi mai avem pana sa ajungem la asa ceva.

Sper ca v-a placut. Recomand cu caldura vizita acestui muzeu, pentru toate sectiile care le are, si pentru cei care au copii sa-i duca cu incredere, o sa le placa(mai ales la baieti).