Imi aduce aminte de excursia mea in Germania...deh ce amintiri frumoase de acum aproape un an. Tin minte o faza foarte haioasa.
Toti din grupul cu care erau ma stiau drept pasionat de machete si trenuri, de aici mi-a si venit porecla "dl. trenulet" :lol: . Cazarea era facuta undeva la vreo 200 km de berlin, insa trebuia sa trecem prin berlin sa luam ICE-ul spre München iar de acolo Vagonul de dormit spre casa. Si am hotarat sa ramanem o noapte in Berlin. Fiecare din grup dorea altceva. Eu normal doream un magazin de machete si sa vizitez loxx-Berlin, altii doreau sa vada stadionul iar altii partea istorica. Faza haioasa a fost cand am ajuns pe strada unde aveam aranjata cazare o noapte, iar expresia "nemtii au machete si la coltul strazii" s-a dovedit a fi foarte adevarat, existand un magazin chiar in coltul strazii

.
Pana la urma am ajuns si la Loxx-Berlin, la 5 minute dupa ce inchisese diorama

(va dati seama cum m-am simtit). Dar am compensat prin achzitionarea unei centrale digitale

.Din pacate nu am avut aparat foto, insa toata aceasta minunata experienta mi-a ramas in minte, iar cu prima ocazie voi pleca iar, de aceasta data cu o camera video