1. 2 vagoane Mehano - calatori - verzi in stare foarte buna - 25 RON / buc

2. 1 vagon Mehano - calatori - verde in stare foarte buna, modificat astfel:

- sasiu vopsit negru;
- montat greutati bine mascate in interior;
- interior realizat total de catre mine - bancute si compartimente;
- instalatie de lumini cu lumini cu leduri cu lumina galben pal;
- osii metalice.
45 RON
3. 1 locomotiva E 44 in stare foarte buna din vechea generatie - verde - PICO - 230 RON
4. prima halta realizata de mine si prezentata pe forum, astfel:
- placa cu sinele, macazele si terasamentul, peroanele, semaforul de manevra cu lumina alb-albastra, opritoarele cu lumina alba, gardul si tufele;
- cutia de comanda si cablajul aferent, care in analog ofera o mare flexibilitate in folosirea statiei - cutia de comanda poate comanda luminile din statie, semafoarele, segmentele de sina care dau posibilitatea folosirii a mai multor garnituri de tren pe aceasta placa a haltei.
http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=307&postdays=0&postorder=asc&start=30
600 RON

...din pacate nu am fotografii cu locomotiva si nu stiu cind voi reusi sa postez deoarece calculatorul meu s-a cam dus si probabil il voi repara dupa sarbatori.....
0722 88 15 19
vagoanele au plecat. au ramas locomotiva si halta....

2. 1 vagon Mehano - calatori - verde in stare foarte buna, modificat astfel:

- sasiu vopsit negru;
- montat greutati bine mascate in interior;
- interior realizat total de catre mine - bancute si compartimente;
- instalatie de lumini cu lumini cu leduri cu lumina galben pal;
- osii metalice.
45 RON
3. 1 locomotiva E 44 in stare foarte buna din vechea generatie - verde - PICO - 230 RON
4. prima halta realizata de mine si prezentata pe forum, astfel:
- placa cu sinele, macazele si terasamentul, peroanele, semaforul de manevra cu lumina alb-albastra, opritoarele cu lumina alba, gardul si tufele;
- cutia de comanda si cablajul aferent, care in analog ofera o mare flexibilitate in folosirea statiei - cutia de comanda poate comanda luminile din statie, semafoarele, segmentele de sina care dau posibilitatea folosirii a mai multor garnituri de tren pe aceasta placa a haltei.
http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=307&postdays=0&postorder=asc&start=30
600 RON

...din pacate nu am fotografii cu locomotiva si nu stiu cind voi reusi sa postez deoarece calculatorul meu s-a cam dus si probabil il voi repara dupa sarbatori.....
0722 88 15 19
vagoanele au plecat. au ramas locomotiva si halta....