Vand vagon de dormit TEN H0 (Rivarossi)

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

mpursu

Well-Known Member
Trenulist
25 August 2007
3.677
644
Oradea
railcrisana.wordpress.com
WEBSITE
https://railcrisana.wordpress.com/
LOCATION
Oradea
YOUTUBE
mpursu
Că’ile Ferate "La Ursu" anunţ㒠scoaterea la vânzare a vagonului de dormit H0 "TEN" (Rivarossi) din expresul internaţional, în vederea dotă’rii acestui tren cu un vagon restaurant epoca IV-V care s㒠aib㒠form㒠asemă’nă’toare cu vagoanele deja existente.
Vagonul de dormit TEN a fă’cut parte dintr-un set de trei vagoane de dormit fabricat de Rivarossi, este foarte bine detaliat atât în exterior cât şi în interior, are mecanisme reglabile de cuplare apropiată’, are tampoane funcţionale şi, în prezent, este dotat cu o riglet㒠de iluminare train-O-matic şi cu culegă’toare de tensiune bipolare pe fiecare boghiu. Vagonul a fost rulat & pă’strat în condiţii excelente, se livreaz㒠cu cuple clasice ("hoop-coupling") şi are doar partea de jos a cutiei, special profilat㒠pentru a-l gă’zdui corespunză’tor. Partea superioar㒠a cutiei poate fi construit㒠din carton.

Preţul propus este de 220 lei negociabil, iar cheltuielile de transport revin cumpă’ră’torului. Departamentul Vânză’ri poate fi contactat prin mesaj privat.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.