Vand garnitura Fleischmann K.Bay.Sts.B, scara N

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

felippe

Mecanic de locomotiva
21 Ianuarie 2006
1.554
88
-
De vanzare set scara N Fleischmann 790410 K - Tren de pasageri al Königliche Bayerische Staats-Eisenbahnen (K.Bay.Sts.b), epoca I, format din locomotiva Pt 2/3, vagon bagaje tip Pwi bay 07, vagon clasa 2/3 tip BCi bay 10 si vagon clasa 3, fumatori, tip Ci bay 10. Ambalaj original.

Locomotiva si vagoanele sunt dotate cu cuple scurte (Fleischmann Profi 9545) dar in set sunt incluse si cuplele Arnold standard Fleischmann 9525. De asemenea, locomotiva a fost convertita pentru comanda digitala (DCC). Conversia a fost (si inca este) prima mea incercare; prin urmare, totul functioneaza bine dar in interior nu se poate spune ca este o "lucrare de arta". Decodorul este Kuehn N025.Plus catalogul Fleischmann cu noutati 2008 (germana, engleza, franceza) in care a fost prezentat pentru prima data acest set.Pret: 999 lei.

In cazul in care plata se face prin PayPal, transportul este gratuit. Pentru cine doreste sa faca plata la livrarea coletului, se adauga costurile de transport si plata ramburs ale curierului / postei.

Setul este momentan la mine, in UK dar in a doua jumatate a lunii mai voi fi in Romania si pot face expeditia de acolo.

Pentru orice alte detalii va rog sa folositi Private Message.

Multumesc,
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.