Vand boghiuri vagon calatori tip Y, ACME , scara H0

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

kltrainlover

Well-Known Member
Trenulist
21 Octombrie 2007
329
1
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Vand o pereche ( am doua perechi disponibile ) de boghiuri de vagon calatori provenite de la un vagon de calatori de tip Y, produs de ACME. Este vorba de produsul ACME cod 52842 , vagon cuseta HZ ( Caile Ferate Croate). Acest produs oferit spre vanzare este nou-nout, nerulat, si provine din descompletarea vagonului intreg ACME cod 52842, cumparat de mine recent.

Lungimea vagonului de provenienta este de 282 mm ( ceea ce corespunde vagoanelor care au in realitate 24, 5 m adica asa cum sunt vagoanele tip Y ale CFR de fabricatie interna sau vagoanele tip Y ale CFR importate din RDG ).

Caracteristici tehnice
- lamele colectoare de curent electric montate pe boghiuri

Pret : 50 RON pt o perche formata din 2 boghiuri.
Mentionez ca pentru acest produs scos la vanzare asigur si transportul gratuit in Bucuresti si resedintele de judet si poate si in orase mai mici (contactati-ma sa vedeti care sunt acelea )
Pentru detalii dati un pm sau contactati-ma pe email : [email protected]
sau tel 0744332188

Livrarea gratuita doar in aria de acoperire a curierului Nemo Express ; in rest livrarea e suportata de cumparator cu alti curieri /posta .

http://i28.photobucket.com/albums/c223/kltrainlover_cj/DSCF6174_zpsnguq8ksl.jpg
http://i28.photobucket.com/albums/c223/kltrainlover_cj/DSCF6181_zpstulxlwys.jpg
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.