Vagon restaurant CFR / Gevaro WRmz 88-96

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Gam3

Moderator
Super Moderator
Trenulist
18 Iunie 2016
6.051
2.583
Iași
LOCATION
Iași
Salut,

Vagonul a fost realizat ca si editie limitata in trei variante de inmatriculare.


Modelul in colectia mea si pe diorama de la Cluj: 
Hello to everyone,

great to see this H0 Modell of the WRmz !

Is there any chance to get/buy one or two of these models.....?
thank you for any help !!

regards
Rainer
 
Hallo Rainer und wilommen bei uns hier ins Forum!

Die Wagen sind als limitierte Serie produziert worden, mit mehreren Betriebsnummern; einige sind sicherlich ausverkauft, aber es sollen noch welche verfügbar werden.

Nimm einfach Kontakt per PN (am bestens wie jetzt auf Englisch) mit unseren Kollege "Florinn", er ist nämlich an die Produktion beteiligt ;-)

VG nach München,
 
"Buna ziua Rainer şi fii binevenit cu noi aici, pe forum!

Vagoanele au fost produse ca o serie limitata cu mai multe numere de inmatriculare; unele sunt cu siguranta vândute, dar ar trebui s㒠mai fie înc㒠unele disponibile.

Doar s㒠iei contact prin PM (cel mai bine în limba englez㒠ca si pana acum) cu colegul nostru "Florinn" el este de fapt implicat în producţie.

Multe salutari spre München!"
 
Buna,

Dorin, multumesc pentru ajutor ;-)

Florin, germana este o limba de circulatie internationala si cum traim in secolul XXI exista din fericire asistenti informatici pentru traducere precum Google sau Babelfish care e drept, nu aduc o traducere 100% corecta insa suficienta cat sa intelegi ce a vrut sa zica omul... Din doua clickuri se rezolva si prin forte proprii ;-)
In caz de indoiala, asta nu e o ideie de Horia ci practica international folosita pe forumuri de profil; insa daca raspund cuiva vreodata in chineza promit sa va pun alalturi si o traducerre sumara! ;-)
 
insa omul s-a gandit bine cand s-a adresat in engleza,ca doar e mai circulata ca toate...si daca ii raspundeai in engleza,tot la fel de bine faceai :p
insa asa cum zici,se poate efectua o traducere pe net,ca doar suntem obisnuiti...asa cum ne-am obisnuit si cu toanele tale :D (cine se supara ,da de baut :p )
 
Nu m-as supara de o bere!

Insa atunci Hefeweizen nemteasca

(Asta nu v-am scris-o pe germana ca poate vine vreunul care nu intelege...)
 
Buna ziua,multumesc pentru multe raspunsuri.
Din pacate am primit inca nici bacsis, daca pot sa cumpar aceasta CFR wrmz. i alb acum cand si cine a fost construita-din pacate, inca nici o urma de un model pe care i s-ar putea eventual sa cumpere ….
De cum arat pentru si
1.) CFR wlacbcmee in livree albastru/gri
2.) tillig model nr. 500625= bcm alb cu acoperis
3.) Exista modele de CFR-a10 in albastru …?
4.) wl-ava200 in lau/gri/albastru (= wl-t2s? Sper, ca traducerea din Germania in Romania la jumatatea inca toate sintsalutrainer