Vagon de intretinere catenare

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Prognosis

Well-Known Member
Trenulist
21 Iulie 2007
1.345
1
Slobozia
trenulete.info
WEBSITE
http://trenulete.info/
LOCATION
Slobozia
YOUTUBE
Prognosis
Vagon de intretinere catenare - home made

Se da un vagon hoyby-hobby frantuzesc, no name, o cutie cu resturi de accesorii de pe la casute si vagoane diverse, o imagine cu realizarea unui alt coleg de pe forum si se porneste actiunea de confectionare a unui model asemanator...

Vagonul proaspat iesit din atelierele PanArin, a fost luat in primire de echipa de interventii si intretinere, care a si plecat la lucru pentru rezolvarea problemelor alflate in traseu...
 
Analogul a murit. Cred ca ar trebui sa-ti vada lucrarea si cei de la Brawa, poate vinzi un patent de model destept. Super ok! excelent! As putea completa cu(?): la extremitatile vagonului ceva avertizoare gen galben oblic paralel intercalat cu negru. Spor la migalit!
 
Foarte interesanta realzarea, dar in realitate a existat un asemenea vagon? Tot ce stu eu este de drezine pentru intretinerea firului de contact.
 
Dau Click si apar reclame la tzate cu fetele nesatisfacute. Faine tampoane, trebuie sa admiram si sasiul :D