Vagon CFR Bafld 29-20 "Dimitrov"

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Gam3

Moderator
Super Moderator
Trenulist
18 Iunie 2016
6.051
2.582
Iași
LOCATION
Iași
Vagon CFR clasa a 2-a Bafld 29-20 "Dimitrov".
Nu fac o istorie a vagonului, zic doar ca prototipul a fost produs in anul 1943, ca a fost de cl a 3-a si de la reforma din 1956 a devenit cl a 2-a. Restul de date se gasesc pe forum.

Modelul este facut de Cristi Savin si ca si caracteristici ar fi ca e model facut de la zero, turnat din rasina si e prima serie care o sa mai sufere imbunatatiri pe viitor. La boghiu s-au montat 12 arcuri.

Eu am ales vopsirea si inmatricularea din anul 1968, verde mediu iar inscriptionarea s-a facut conform normativului din epoca.

Intr-o garnitura CFR alaturi de Bafmd 70 090 si Bafmd 70 092.
 
Felicită’ri pentru realizarea "Dimitrov-ului", Cristian........şi când m㒠gândesc, c㒠la vagonul început de mine, n-am mai fă’cut nici mă’car o zgârietur㒠de cutter de prin 2006...2007. :D :D :D
Vagonul prezentat de Florin, arat㒠foarte bine, ră’mâne s㒠remediezi cât mai repede barele de mân㒠de la urcarea în vagon ; ceva nu d㒠bine (atenţie la lungimea lor şi la profil), cel puţin bara dinspre mijlocul vagonului. înc㒠odată’, tot respectul pentru munca depus㒠şi efortul aferent !! Să’rbă’tori fericite!!!
 
singura modalitate de a face aceleasi bare ca in realitate ar fi sa le fac fie din fotodecupaje care costa destul de scump sau o matrita pt a le injecta din plastic care costa la fel de mult daca nu chiar mai mult
Pt a le face cositorite nu e o sugestie de luat in calcul