Dimensional pare sa se sustina teoria lui Vali, cel putin in cazul vagoanelor WIT tip "marfa".
Am suprapus poza lui cu o poza de-a mea cu un Gags original si pare sa fie aceeasi cutie. Ramane de vazut insa daca a fost vorba de o cutie Gags noua, destinata inca de la inceput pentru WIT, sau e vorba de o cutie de la un Gags mai vechi convertita in WIT, eu asa cred ca s-a intamplat.
Un coleg de servici sustine si el teoria ca nu ar fi fost constructii noi, ci modificari ale unor vagoane vechi, l-am rugat insa se mai intereseza si el.
Trebuie insa rezolvata cumva problema atasarii pozelor, mi-am prins urechile in Imageshack, e greoi, plus ca are dezavantajul ca dupa un timp pot sa-ti "dispara" pozele de acolo.
Parerea mea e ca ar trebui sa va organizati o galerie foto profesionala, asa cum a facut Stefan Puscasu cu galeria lui. In acea galerie poti sorta, cauta etc.
Solutia de a introduce poze le in forum e neprofesionista si greoaie, caci softul forumului nu e optimizat pentru lucru cu baze de date.
Daca vrei sa cauti ceva, esti nevoit sa cauti prin zeci de pagini, pe cand daca ar fi o galerie pe sistemul Puscasu o simpla cautare ar conduce la rezultatul dorit.
Stiu ca multi aveti reticente fata de Stefan, nici eu nu sunt de acord intru totul cu ideile lui, insa galeria lui foto e excelenta, daca nu faceti si voi ceva similar, ordonat, exact, util si eficient pentru voi, nu prea sunt sanse de progres, cand vor fi zeci si sute de pagini de forum (ceea ce va doresc) va fi un chin sa gasesti ceva...
Eu ma ofer sa va prezint pozele pe care le am eu, dar trebuie gasita o solutie de organizare eficienta, caci altfel nu se poate face ceva profesionist.
De exemplu la sectiunea de gari, as posta niste poze, dar iese o brambureala, nu sunt aranjate in nici un fel, trebuie sa poata fi sortate automat dupa denumire, magistrala, data pozei s.a.m.d...