Vagoane pt. bere

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

gicu

Well-Known Member
22 Aprilie 2008
297
1
Tg-Jiu
hobby-trenulete.blogspot.com
WEBSITE
http://hobby-trenulete.blogspot.com/
YAHOO
cornea.gigi
LOCATION
Tg-Jiu
Prezint aici si va invit si pe dvs. sa vedem cite modele si tipuri de vagoane pt. bere se string de la toti colectionarii de asemenea produse din aceasta categorie de vagoane de transport bere.
Aici eu am o colectie minuscula fata de ce am vazut pe la altii ( de exemplu un colectionar danez isi prezenta intreaga colectie de 189 de vagoane de acest tip)
sper sa fie un topic destul de nou pe forum deoarece nu am vazut deloc o asemenea dezbatere despre acest tip de vagoane.
Iata citeva din modelele pe care le am eu:
toate sint productie ROCO la scara HO.


Deci baieti la bere inainte :)
 
Ia uite aici dezbatere la una din intalnirile de la Cluj :
Florinn a spus:
sandy a spus:
Salutare,
... pentru ca e vara m-am gindit sa va propun o tema.
Miercuri,la intilnire tema sa fie"Berea si modelismul".Adica rog pe toti cei care au modele inscriptionate cu marci de bere sa aduca,in limita posibilului si cite o bere reala ca sa putem ilustra.Eu am sa aduc o suita de vagoane de bere dar si de automodele precum si locomotive cehesti pentru ca, deh, Cehia este una dintre patriile berii.
Va asteptam la o "degustare modelistica", miercuri, de la 17-17.30 la Club.
...
El Presidente :D

... si asa a si fost :lol:

Salut,

- cateva poze de la intalnirea de miercuri -

Se fac pregatirile:
Primele imagini "pereche"Soseste si o masina cu lazi cu bere:Sandy aranjeaza atent modelele:

 
Florinn a spus:
Alte imagini "pereche":O garnitura cu bere, trasa de o locomotiva ceheasca (il las pe Sandy sa va zica povestea ei):Apoi s-au rulat trenuri pline cu bere:Au sosit si camioane cu bere, primul:Alte imagini "pereche"

 
Florinn a spus:
Bineinteles ca s-a baut multa bere, s-a mancat, si s-a discutat mult despre modelism si bere:Garnituri cehesti:Imagini "pereche":Multe camioane cu bere au fost si ele prezente (multumiri lui Rudi inca odata): 
buna baieti,

hai sa nu confundam vagoanele pentru transportul berii care exista in realitate si cele cu decoratii publicitare pentru diferite marci de bere...

din cele aratate de pozele de mai sus, desi toate "par" autentice, cam 10% au existat sau exista in realitate, restul sunt doar "de reclama"... exista pana acum cam 48000 de Bierwagen produse, din care cam 28000 pe H0... fara prototip real!
 
Da, este un truc ieftin si cam neprofesional, iei un vagon frigorific si dupaia il scoti cu publicitate la toate bauturile posibile, nu numai bere. Lafel se intampla si cu cisternele pe doua osii.
Ca sa nu mai zic ca in ep. V rar mai gasesti vagoane pe osii si doar in garnituri amestecate, dar producatorii le tot fac si ele se vand, in premul rand pentru copii.