V㒠prezint tortul... LOCOMOTIVÄ‚!

Cred ca sunt gresite luminile, trebuie sa gustam ca sa ne dam seama. E analog sau DCC? Si inca o chestie: ii lipsesc geamurile din glazura incolora!!! :grin:
La multi ani si pofta mare!
PS: asa da iubita, sa-ti traiasca! ;-

Si inca un PS: sa-ti ruleze pe verticala, de sus in jos...

obiwan a spus:
Florinn, asta numa' MPU poate preciza. Io zic ca la rulaj manjeste platoul :grin: :-D :-D

A se observa calea ferat㒠creat㒠din napolitane (Este un început de modelism... culinaro-FeRoviaR!)

Mulţumesc pentru ură’ri, bă’ieţi!

Sper ca de ziua ta, rudele, prietena si primarul sa-ti cumpere o aburoasa adevarata, inca o data LA MULTI ANI! si sa ne spui ce traseu a avut tortul...

La multi ani si la cat mai multe trenulete ;)
Tortul seaman putin cu cel pe care l-a avut anul trecut la ziua mea (vroia sa fie un 142 da a ajuns un 042 din lipsa de spatiu ;) ... oricum scria 142.044 la el in fata).

Toate cele bune!
PS: a meu avea biele, insa nu stiu cat de corecte erau (sau cat de bine erau construite, una dintre ele a cam...cazut)

Foarte frumos tortul, tyco! Este unul de mari dimensiuni, s-a muncit la el! Ce nu fac iubitele/mamele/cofeteră’sele s㒠ne fac㒠s㒠zâmbim şi s㒠ne bucură’m!

Apropo de torturi cu tematic㒠FeRoviaRă’... în filmul "Poppoya - The RailRoad Man" apare, pentru câteva momente, un tort replic㒠a unei locomotive japoneze D51. Cadrele respective pot fi vizionate aici, iar dac㒠v㒠e poft㒠numaidecât de tort, le gă’siţi între momentele 7:58 şi 8:10.