USG adic㒠Oltchim

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

interesantul

Well-Known Member
Trenulist
24 Ianuarie 2016
1.584
2
53
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
USG - Uzinele Sodice Govora, adic㒠Oltchim, aveau în exploatare o carier㒠de că’rbuni la Alunu şi alta la Berbeşti, singurele activită’ţi care ţineau linia în funcţiune.
USG mai aveau şi o CFI Govora - Bistriţa cu care aduceau dolomit㒠necesar㒠în procesul de producţie al USG.

închiderea Oltchim adic㒠USG sigur va duce la închiderea acestor că’i ferate, şi cale normal㒠şi cale îngustă’...
Prima va fi închis㒠CFI, urmând ca într-un an doi de chin a exploată’rii de că’rbune de la Alunu s㒠fie închis㒠şi aceast㒠secţie.

Din informaţii neverificate de la începutul lunii nu s-a mai circulat pe CFI.

hatsa ie!
 
Fă’r㒠politică’, dar s-ar putea s㒠ai dreptate, şi DDDDD o s㒠transmit㒠DDDDDDDirect din cabina unui LDH de pe CFI cum o cat㒠pe Elodia, ajutat de Tolea Tomberon, în lipsa clarvă’ză’torului pedofil care e la bulă’u... :)

Scuze pentru off-topic, dar mai trebe din când în când o mic㒠refulare.
 
:D :D :D :D

Senzational...transmisiune in direct din Locomotiva LH45 ...drrrrdrrrdrrr.... direct....

Acuma sincer, chiar daca o fi subiect politic, DDDDtv incearca din cate am inteles sa o cumpere ceea ce nu ar fi rau pentru ca, sa nu uitam toate fabricile vandute afara s-au inchis . Insa exista si varainta in care mai sus pomenitul sa o cumpere si sa o vanda pe bani mai multi....deci nu putem decat sa fim spectatori la inca un dezastru ...
 
US Govora nu apartine de Oltchim e privatizata de mult,patronii sint din Timisoara,nu mai retin numele acum.
Nici carierele de carbuni nu-s ale Oltchimului,carbunele merge la CET Govora care incalzeste aproape toata Vilcea...asa ca nu se inchid nici liniile.... :D
 
Poate ai dreptate, dar USG, vindea totul sau aproape la Oltchim, c㒠asta zice politica, ca nu numai Oltichimul crapă’, ci înca nşpemii de firme, firmuliţe, că’puşele...
 
Asa stiam si eu, ca apartine grupului Bega, insa uitandu-ma pe site-ul lor am observat ca aproape 93% din actiuni sunt detinute de firma poloneza.
 
Bega Grup a donat primariei Timisoara o locomotiva cu aburi de la USG expusa acum intr-un parc aproape de gara. Estimp i-au disparut placutele, nu stiu daca la ,,colectionarii" de relicve sau la cei de fier vechi.
 
Exponatul de acolo este complet ignorat. Poate, daca punerea in practica a ideii de reconditionare a garii principale timisorene se va materializa, sa se gaseasca o locatie in proximitatea acesteia pentru exponatul respectiv, eventual si restaurat, intr-un mod similar cu ceea ce s-a facut la Arad.