update navigatieNT 072 Europe (CN-gp50 panasonic),need help!

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

alin

Well-Known Member
19 August 2007
393
1
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Am un GPS Panasonic Strada Cn -GP50 si bun sau rau urmeaza sa-l folosesc zilele urmatoare in Ungaria si Austria.Stiu ca harta lui nu mai este de actualitate (NT 072 Europe v10).
1.Cum pot sa up datez noua harta , daca exista si de unde.
2.Se poate instala un alt soft de navigatie (IGO), mai destept?Asta ca a doua optiune posibila.
3.Am instalat Active Sync pe calculator, dar de aici in colo nu stiu la ce ma poate ajuta-eu nu stralucesc la deviceuri din astea... :roll:
4.Ce sa fac?
Orice sfaturi, idei sint bine venite si asteptate.Mersi.
 
Suporta card SD (sau alt tip de card de memorie)? Copiaza kitul de la iGo (cel cu autorun) pe card si vezi daca il primeste (instalarea trebuie sa porneasca automat).
 
Ce frumos ar fi fost sa fie atat de simplu...

In primul rand, sistemul tau de navigatie ce sistem de operare are? iGO nu ruleaza decat pe Microsft Windows Mobile 2003, 2005 si 6 pe PDA-uri sau Microsoft Windows CE pe echipamente SatNav.

Apoi, daca vrei sa faci actualizarea legal, teoretic ar trebui sa cumperi noile harti de la producatorul echipamentului.

Pentru echipamente de tipul PDA-urilor (PDA, GPS PDA sau GPS PDA Phone) este simplu: cumperi Nav N Go iGO 2008 Full Europe si ai o bijuterie de aplicatie.

Pentru echipamente de navigatie dedicate ar fi fost foarte simplu in cazul Mio, de exemplu. Cu alte natii e mai complicat...
 
Da, are card SD de memorie.
Daca intru din Menu/information in josul paginii scrie:
2007 Navigon AG
2007 NAVTEQ
Presupun ca softul de navigatie este Navigon AG.GPS-ul a fost cumparat din State, cu softul si harta inclusa in pret.Din cate stiu eu, downloadurile ulterioare sint gratuite, dar e posibil sa ma insel.oricum, sint destul de in ceata.De maine am nevoie de el si stiu ca nu figureaza pe el o autostrada cosntruita recent si data in folosinta intre Debrecen si Budapesta.Cate sensuri s-au schimbat in Budapesta de atunci nici nu vreau sa ma gandesc...
Later edit: pe siteul Navigon, "fresh maps " trebuiesc cumparate din nou.
Pe siteul Navteq , acest GPS asta nu figureaza pe lista deviceurilor comaptibile- foarte tare, asta chiar m-o bagat in ceatza :?: :!: