turnanta H0

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

bogdy

Active Member
20 Mai 2007
70
0
Buna Tururor!
Recomand tuturor amatorilor de bricolaj site-ul utmator unde se arata cum se construieste o turnanta h0 din elemente simple, dar cu multa rabdare si dibacie; ma bate gandul sa incerc si eu;am facut deja una pe care o utilizez in prezent dar care nu are mare haz comercial... in schimb hamericanii de aici facura ceva deosebit...
Succes
http://www.2guyzandsumtrains.com/Content/pa=showpage/pid=15.html
Noroc
bogdan
 
Cam asa arata in faza de morula palca meaMecanismul e "hand arbeit" cu niscai roti dintate PIKO, o roata recuperata... dintr-un instrument de bord a unui avion prabusit in WWII :confused: , da chiar asa! un motor PIKO... table bla, bla, bla.Schema de functionare simpla si cat se poate de "analoaga'
Selectorul de linie trimite un potential pe plotul liniei pe care se doreste oprirea. Diodele au rolul de a 'sti' ce capat al placii se opreste la acea linie.
Odata ajuns palpatorul pe plotul respectiv, electromagnetul tinde se arunce bara de incuiere. Aceasta iese doar cand placa ajunge in dreptul gaurii din centrul liniei alese. Odata armatura deplasata, taie contactul motorului, care nu poate fi repornit decat dupa actionarea comenzii decuplare.

Simplu...

PDI