Trenuri de litoral: compunere si tarife

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

kltrainlover

Well-Known Member
Trenulist
21 Octombrie 2007
329
1
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Doresc sa aflu cateva lucruri despre trenurile de litoral, mai precis cele pe
directia Cluj Napoca - Mangalia.
Interesandu-ma la agentia CFR Cluj cat m-ar costa un bilet la clasa a 2-a pe distanta Cluj Napoca - Costinesti, doamna de la ghiseu mi-a spus ca preturile nu sunt inca disponibile. Eu as vrea insa sa va intreb daca se poate totusi calcula un astfel de pret, pornind de la pretul de anul trecut la care sa se aplice majorarile de tarife pe carte le-a operat CFR-ul de atunci. Anul trecut, pe 16 iunie, am platit 95 RON pt un bilet la clasa a 2-a la Rapidul 936 pe traseul Cluj Napoca - Costinesti. Ar putea cineva sa estimeze cat ar fi anul acesta un bilet pe acelasi traseu si la aceeasi clasa?. Eu nu mai stiu care au fost majorarile aplicate de CFR in ultimul an.
Anul trecut R 936 avea in compunere 2 vagoane cuseta seria 40-31. Cum pot afla daca vor ramane si anul aceasta in compunerea trenului?
 
Salut! Astaseara, venind dinspre Baneasa si trecand pe sub "calea ferata reabilitata catre Constanta", am avut surpriza sa vad o garnitura cu vagoane de tip 44496 roco (aproximativ)