marcelbanu a spus:OFF TOPIC !
Nu mă luaţi ca şi cum aş fi Ghiţă Contra...
Dacă mi se permite o mică observaţie.
O deficienţă in manevrarea trenurilor în digital este că poţi trimite în acelaşi moment
două trenuri în acelaşi sens pe secţie ocupată.
Sau, nu poţi lăsa un tren să intre în gară inainte ca cel care iese
să-şi ia ultimul vagon de pe ace.
în filmuleţul din prima zi se văd clar aceste două deficienţe majore.
De aceea am început lucrul la o dioramă automatizată prin relee.
mutati putin camera ca se vad clientii si nu trenuletele...mity a spus:Nu uitaţi, ultima zi de transmisiune live!
http://www.train-fest.trainsylvania.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=2
Merge doar cu IE!
marcelbanu a spus:OFF TOPIC !
Nu mă luaţi ca şi cum aş fi Ghiţă Contra...
Dacă mi se permite o mică observaţie.
O deficienţă in manevrarea trenurilor în digital este că poţi trimite în acelaşi moment
două trenuri în acelaşi sens pe secţie ocupată.
în filmuleţul din prima zi se văd clar aceste două deficienţe majore.
De aceea am început lucrul la o dioramă automatizată prin relee.
Horia_Radulescu a spus:buna baieti,
presupun ca acum dormiti cu totii, extenuati de cele trei zile de efort fizic si emotional, insa veti citi maine dimineata 8)
va felicit din toata inima pentru realizare, pentru ca ati reusit sa puneti ceva asa de mare la cale (sper ca la anul sa fie de doua ori mai mare si sala pe masura) si ca ati reusit sa controlati totul fara mari incidente!
sper ca la anul sa fiu si eu intre voi, macar pentru a admira garniturile autentice! :lol:
Obi, cum sa fie mai bine in analog ca in DCC? noi la FREMO numai in digital umblam, insa ne impartim ceva mai mult ca voi: fiecare are o singura sarcina, unul e sef de gara, altul e IDM, altul e mecanic de locomotiva... si se merge cu program imprimat
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.