Din păcate acest spectacol a fost scurt (4 zile, cu o zi mai mult ca anul trecut)
De ce scurt?
Nu m-am săturat să privesc feţele oamenilor, care, când se uitau la diormana lui Gam3 (Florin), nu pricepeau ce văd pe acolo, şi dintr-o dată aveau mare noroc cu urechile, că altfel li se desfăcea capul în două când observau puturoşii ce reparau vagonul, cât de lent se miscă
Promisiuni...
MARI, ca-ntotdeauna. Oricum faţă de anut trecut ne-am ţinut de promisiune, şi am mărit diorama la aprox. 58 m, 2 săli pline.
Spectacol a fost ieri, când, din 3 în 3 minute trecea furtunos câte un TGV. Fugea lumea prin sală, se îmbrancea, se aplauda. Săracii copii. Nu ştiu ce căutau pe acolo să îi încurce pe adulţi.
De parcă adulţii nu ştiau să vină singuri la gară...
Discuţii între părinţi:
Tatăl: Cumpăr pentru copil acest start set!
Mama: ĂËi pe copil îl cheamă ca pe tine? Nu fii excroc şi da vina pe copil. Fii bărbat şi recunoaşte că îl vrei pentru tine!
Aşa că...
Altfel tot felul de feţe, de la bătrâni, până la câteva săptămâni.
Am remarcat 2 bunicuţe, bine puse la punct, fără nepoţei, care s-au bucurat de trenuleţe ca la 10 ani. Cred că băteau spre 90, abia mergeau, dar după TGV, fugeau.
Alţii, îşi făceau obligaţia de părinţi dimineaţă, iar după amiază, sub pretextul că merg să spele maşina, chit că ningea de nu vedeai la juma de metru, taţii înapoi să savureze în linişte spectacolul oferit de Ionuţ, Gyuri (tot pe sub masă) Vasile, Florinn, Gaby, Tico, Florin, şi toţi ceilalţi pe care nu i-am amintit.
Am remarcat prezenţa discretă a poliţiei şi a firmei de pază a gării, care ne-a scutit de evenimente neplăcute. Ne-am simţit într-o deplină siguranţă atât trenuleţele noastre cât şi noi.
Mulţumim, pe aceasta cale d-nului ĂËurubaru, şef regionala Cluj, şi d-nului Rafa şef gară Cluj.
Când au venit în vizită, vineri, au venit însoţiţi de mai mulţi colegi din regională. Discuţii tehnice... contraziceri de toată frumuseţea.
Acum, cel puţin mie, mi s-a confirmat gradul de cultura a marei mase de oameni.
Au venit cei de la ProTV, au filmat minute-n şir, şi n-au dat nimic pe post. De ce?
Deoarece conform rezultatelor sondajelor făcute de ei, aprox. 75% vor să vazp pe lele Mărie cum i-o tras-o lui bade Ion. (ştirile de la 5) Trenuleţele noastre nu prind la rating, că de, cultura nu-i pentru publicul de la 5...
Aşa că trăiască Adi de Vită, Salamul (eu îl ţin în frigider, nu în playlist)...
Dar toate peste toate, altă data o s-o facem şi mai lată...
E.