Timisoara Nord

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

dantm

Well-Known Member
Trenulist
5 Martie 2008
2.040
82
M-am gindit ca nu toata lumea intra pe puzderia de forumuri feroviare, asa incit pun si aici citeva poze din zona de tangenta.Daca nu corespund rog sa fie sters topicul.
[
 

laurentiu1971

Active Member
10 Martie 2009
185
1
timisoara
LOCATION
timisoara
toate bune si frumoase numai ca mai un pic si nu mai stim pe unde trec liniile si ata datorita lenei de a curata buruienile.
acest lucru este generalizat deoarece si in alte gari este la fel.
de curand am vizitat Sinaia si Predeal si va pot spune ca buruienile au invadat .parca pe timpul lui ceasca acest lucru nu era.
am sa postez cateva filmulete cu trenuri din cele 2 gari.
 

Sulzer1150

Well-Known Member
12 Iulie 2009
437
0
Pai nu erau balarii pe vremuri, intrucat existau unitati care se ocupau pentu a inlatura. Multi cred ca isi aduc aminte de serele CFR.

Mai mult decat atat, pe fiecare regionala exista cate un tren care iesea pe fiecare sectie primavara si stropea pe linie cu ierbicid, impiedicand balariile sa ajunga pana la pantograf.

Acum toate astea nu mai exista, multumita mai ales UE care vezi doamne spune ca a stropi linia cu asa ceva e "distrugerea mediului" ( ca parca aia care pun in plantatii toate rahaturile de pe lume, si apoi noi cumparam or fi cu ceva mai breji...).