Tentativa de weathering

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

nic000

Active Member
26 Octombrie 2012
65
0
Popesti Leordeni
LOCATION
Popesti Leordeni
Am incercat o tentativa de weathering pe o locomotiva noname LIMA pt a vedea daca reusesc ceva.

Mai jos este ce a iesit, si va rog sa va spuneti parerile, sa evidentiati plusuri si minusuri, deoarece incerc sa imi perfectionez tehnica

Am folosit tehnica pensulei uscate.

Multumesc 
nic000 a spus:
...o locomotiva noname LIMA...

Tare! :D

Geamurile trebuiesc evitate, la o locomotiva in serviciu, cat o fi de jegoasa pe dinafara, gemurile trebuie sa fie cat de cat transparente. Iar in cazul in care vrei sa fie o locomotiva parasita, atunci trebuiesc "sparte" sau scoase. :p
Rotile sunt prea curate, in general sunt cele mai afectate de mizeria depusa , atrasa de lubrefiantii ce se scurg pe ele , inevitabil.
 
Salut,


- Geamurile vor fi scoase si montate altele clare sau galbene....

- Pt roti, care au suferi si ele o modificare, respectiv conectarea lor cu aceea biela, nu am aplicat inca deloc weathering..urmeaza.

Ma intereseaza sa stiu daca pe carcasa sunt aplicate corect culorile, unde am exagerat si unde ce ar mai trebui facut.

Cu respect,

Nicu
 
Personal, poate gresesc insa, as vrea sa curga rugina de sus in jos... Practic ar mai fi ceva rugina de scurs de la niturile superioare ale cazanului spre jos... Altfel este murdara exact unde oricum un om o poate curati si pare ca rugina a mers in sus.
Doar o parere de om care nu face weathering.